18 / 05 / 2024

Ahmed A A Hamoudah

Ahmed A A Hamoudah

Asarya Turizm ve Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 105 bin TL sermaye ile Fatih'te, Walid Alhadi S. Abdallah, Ahmed A.A Hamoudah, Kamal A.A. Balhaj ortaklığında kuruldu.

Elit Smart Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Smart Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed A. Rafıg Al-Khafajı tarafından kuruldu.

Futuree Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Futuree Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed A. S. S., Madhat N. M. A. ve M. Zaıd J.R. Alashı ortaklığında kuruldu.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Rs İthalat Ve İhracat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Rs İthalat Ve İhracat Turizm Limited Şirketi Avcılar'da Abu Owaıs Ahmed, Aısha Asıf ve Asıf Rasheed ortaklığında kuruldu.

The Addresss And Emlak Turizmcilik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Addresss And Emlak Turizmcilik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de Abdulbakı Dıarbakrlı ve Ahmed A.A.A. ortaklığında kuruldu.

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Mahmoud Ahmed Youssef Weshahı tarafından kuruldu.

Jennat İstanbul Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Jennat İstanbul Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmed A.N. Al Jumaılı, Saleh Al-Rıfaı ve Yaareb Jabbar Y Yousuf ortaklığında kuruldu.

Al Mostafa Gayrimenkul Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mostafa Gayrimenkul Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed A.M.H.E.S ve Shadıa M.A.O. ortaklığında kuruldu.

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  210  bin TL sermaye bedeli Ahmed Abdelfatt Mohamed, Ahmed Ezzat Kot Alı, Walıd Dakwar tarafından kuruldu.

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Ahmed A.A.A.E.E tarafından kuruldu.

Zeın Grup Mühendislik Ve Mimarlık Limited  Şirketi kuruldu!

Zeın Grup Mühendislik Ve Mimarlık Limited  Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli  Ahmed A.S.Z. tarafından kuruldu.

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohsen Alı Mohamed Emam tarafından açıldı.

Turksun Property Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turksun Property Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed A. Ahmed Arbab tarafından kuruldu.

Ahmed A A Hamoudah Haberi

Ahmed A A Hamoudah

Asarya Turizm ve Ticaret Limited Şirketi 105 bin TL sermaye ile 13 Şubat 2015'te, Walid Alhadi S. Abdallah, Ahmed A.A Hamoudah, Kamal A.A. Balhaj ortaklığında kuruldu.


Asarya Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu şunlardır. a-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b-Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak c-Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d-İnşaat ve sıhhi tesisat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo, mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye ve her...