19 / 05 / 2024

Ahmed Cheikh Omar

Ahmed Cheikh Omar

TLC İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi, Ahmed Cheikh Omar, Yusuf Elkürdi tarafınfan 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Küçükçekmece, Atakent, Bosphorus City Erdoğan Apartmanı'nda kuruldu

Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar ne mezunu?

Brisa'nın CEO'luğunu üstlenen ve Türk iş dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Alı Omar Mshıhıet ve Osamah Ahmed M. Fareewan ortaklığında kuruldu.

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir?

Albaraka Türk Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir? Ghassan Ahmed M. Amodi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ghassan Ahmed M. Amodi'nin biyografisi...

Omar Almousallı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Omar Almousallı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da Omar Almousallı tarafından kuruldu.

Omar Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Omar Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Omar Hader A Al Arıfı tarafından kuruldu.

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Almasrı tarafından kuruldu.

Omar Gayrimenkul Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Omar Gayrimenkul Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Gömülü tarafından kuruldu.

Matar Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matar Group Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile A.Ahmed Omar Aqel tarafından kuruldu.

Emanco İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emanco İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Naıf Omar Ahmed Ba Meqadam tarafından kuruldu.

Mini Cash Turizm Ve Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

Mini Cash Turizm Ve Seyahat Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hamad Elarabı, Hamdı Mardeni, Omar Dakkak ve Ahmed Hassan ortaklığında kuruldu.

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fısal Ahmad Altaha tarafından kuruldu. 

Omar Bashanfar Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omar Bashanfar Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Abdulqader Ba Shanfar tarafından kuruldu. 

Ahmed Cheikh Omar Haberi

Ahmed Cheikh Omar

TLC İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi, Ahmed Cheikh Omar, Yusuf Elkürdi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu. 


TLC İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri nakliye ve taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak onarım ve restorasyon işleri kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arazi ve arsalar üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


TLC İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Atakent, Bosphorus City Erdoğan Apartmanı 4C Blok,...