01 / 05 / 2024

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Alı Omar Mshıhıet ve Osamah Ahmed M. Fareewan ortaklığında kuruldu.



M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Alı Omar Mshıhıet ve Osamah Ahmed M. Fareewan ortaklığında kuruldu.

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü hurda malzeme ve emtialar ile pirinç, bakır, san, alüminyum, kurşun, çinko, kalay nikel, kağıt, plastik ve diğer maddelerden mamul yan mamul hurda malzeme ve emtiaların alım satımı ithali ve ihracını yapmak. 2- Her türlü demir çelik mamulleri saç profil bom maddelerinin alım satımı ithali ihracı ve dahili ticaretini yapmak. Her türlü demir çelik hurdalara ile gemilerin alım satımı ithali ve ihracı ile gemilerin alınması parçalanması ve hurda olarak pazarlanmasının yapılması. 3- Her türlü nakliye ve taşımacılık işleri taahhüt ve taşeronluk işleri yapmak Her türlü hurda ve metallerin presleme kesme ve paketleme işlemlerini yapmak 4- Hurda ve metallerin işlenip saklanabilmesi için imalathaneler depolar mağazalar kurar çalıştırır kiralar ve kiraya verir satın alır ve satar. 5- Özellikle bakır başta olmak üzere dökme demir demir çelik alüminyum magnezit kobalt kurşun kalay plastik kağıt teneke cam gibi maddelerin cevher veya işlenmiş halini yahut alaşımlarının imalatı alımı satımı ithalat ve ihracatını yapmak. Yukarıda sayılan maddelerin gerek hurda hallerinin gerekse işlenmiş hallerinin toplanmasını nakliyesini ve transit ticaretini yapmak 6-Uluslararası transit ticareti yapılmasına izin verilen tüm mallarda transit ticaret alım satım .ithalat ihracat yapmak 7-Türkiye Cumhuriyeti Devletinin izin verdiği her türlü emtianın alım satımı ithalatını ihracatını yapabilir
 


Geri Dön