05 / 05 / 2024

Ahmed M. H. Mughrabi

Ahmed M. H. Mughrabi

Silver İnşaat Emlak Turizm Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmed M. H. Mughrabi, Naser KH NM Alrandi, Baraa Kawkjy tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Leyla Dumankaya Kampüsü'ndeki işletmeler mühürlendi!

Süleyman Şah Üniversitesi’nin Leyla Dumankaya Kampüsü'ndeki işletmelerinin ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği ortaya çıktı. Kafeterya ve yemekhaneler mühürlendi. Görevlilere engel olmaya çalışan 4 üniversite yetkilisi ise gözaltına alındı.

Fi Yapı asansör kazasının yaşandığı bina mühürlü bir bina!

TMMOB Makine Mühendisleri Odası (MMO) İstanbul Şube Başkanı Battal Kılıç, Esenyurt'ta, 3 işçinin hayatını kaybettiği iş kazasına ilişkin, "Asansörün düştüğü bina mühürlü bir bina, çalışmaması gereken bir bina" dedi.

Giresun Katı Atık Düzenli Depo Bertaraf Tesisi mühürlenecek!

Yapımı tamamlanan Giresun’un Görele ilçesi Çavuşlu Beldesi sınırları içerisindeki Katı Atık Düzenli Depo Bertaraf Tesisi’nin Ordu Bölge İdare Mahkemesi’nin kararıyla mühürleneceği bildirildi.

Bilal Doğan: İzmir'de kentsel dönüşüm hükümete devredilmeli!

Belediyenin 7 ayrı alanda yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmalarının başarısız olduğunu öne süren Bilal Doğan, "İcraatlar hala hayata geçirilemedi. En iyisi mi, siz kentsel dönüşümü hükümete devredin" tavsiyesinde bulundu.

Bursa'da günlük kiralanan 40 daireye mühür!

Toplu konutların güzelleştirilmesi için belediyeler yatırımlarını 2016 planına alırken, Emniyet Müdürlüğü ile yapılan işbirliği çerçevesinde günlük kiralanan 40 daire mühürlendi.

Antalya Kumluca'da ruhsatsız kantinler mühürlendi!

Kumluca Belediyesi, daha önce denetim gerçekleştirdikleri ve ruhsatsız oldukları için haklarında tutanak tutulan okul kantinlerini mühürledi...

MGS Gayrimenkul Yatırım İnşaat Mimarlık Müh.ve Danış.Hizm.Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

MGS Gayrimenkul Yatırım İnşaat Mimarlık Müh.ve Danış.Hizm.Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Güven Yavuz Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 23 Kasım'da Esenyurt, Koza Mahallesi'nde açıldı.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm kapsamında binalar mühürlendi!

Kentsel dönüşüme girip anlaşma yapılamayanların tapusu olduğu halde binaları belediye tarafından mühürlendi. Yıllardır oturdukları binalarının kapısına asıla mührü gören vatandaşlar şaşkın.

Seyhan'da iki kez mühürlenen inşaatta çalışmalar sürüyor!

Seyhan Belediyesi Yeni Baraj Mahallesi'nde bir inşaatı iki kez mühürledi. Bunu takmayan firma, mührü kırıp çalışmayı sürdürdü.

Veysel Eroğlu: Yıldırım hızıyla sulama tesisleri yapacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Bu yılı 'sulama yılı' olarak ilan ediyoruz. Mevcut biten tesislerden başlamak üzere, yıldırım hızıyla sulama tesislerini yapacağız" dedi.

Çanakkale'deki dersane binası imara aykırı olduğu için mühürlendi!

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde faaliyet gösteren Fem ve Anafem Dersaneleri’nin bulunduğu bina, ‘yangın, can ve mal güvenliği’ ile ‘imar yönünden projeye aykırı kaçak bölümler yapıldığı’ gerekçesiyle belediye fen işleri ekiplerince mühürlendi.

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

Bin 250 konut ve iş yeri kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak 17 Ağustos depremi sonrasında kentsel dönüşümün başlatıldığı pilot ilçelerden biri olan Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm hızla devam ediyor.

Çubuklu Kanlıca Sahil yolu projesi İnşaatı tüm hızıyla sürüyor!

İstanbul Boğazı'nda Emirgan'a yapılan kazıklı yaya yoluna kardeş geliyor. Beykoz'da Çubuklu-Kanlıca Sahil yolu projesi" kapsamında yapımına başlanan yeni yaya yolu inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Ahmed M. H. Mughrabi Haberi

Ahmed M. H. Mughrabi

Silver İnşaat Emlak Turizm Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmed M. H. Mughrabi, Naser KH NM Alrandi, Baraa Kawkjy tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta kuruldu. 


Silver İnşaat Emlak Turizm Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri,yollar,köprüler,bentler,lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu,iş hanları, ticari yapılar, atölyeler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri,kara ve demir yolları,otoparklar,garajlar,çarşı mağaza,pazar işyeri,otel,motel,villa, pansiyon,hastane,sağlık merkezleri,ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,tatil köyleri, okul inşaatı,eğitim merkezleri,öğrenci yurtları,gölet ve iskele,turistik konaklama,uçuş pistleri,sportif ve tamamlayıcı tesisler ve petrol,doğalgaz boru hatları,kanal içme suyu,su kanalları,drenaj tesisleri,sulama ve kanalizasyon işlerinin inşasını yapmak,taahhütlerde bulunmak.Şirket...