18 / 07 / 2024

ahmediye anaokul

ahmediye anaokul

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Ahmediye'de hayata geçirdiği anaokulunu tamamlıyor.

Üsküdar Belediyesi arsa ve 5 katlı bina satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Güzeltepe ve Ahmediye'de yer alan arsa ve 5 katlı binayı satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Belediyesi beş katlı bina ve dört arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ahmediye, Murat Reis, Validei Atik, Güzeltepe ve Küçüksu'da yer alan beş katlı bina ve dört arsayı satışa çıkardı.

Çocuklu ailelere müjde! PTT'den anaokul, ilkokul, lise öğrencilerine 3.295 TL para verilecek! Anne babalar dikkat!

PTT'den anaokul, ilkokul, lise öğrencilerine harçlık gibi verilecek! 1-2-3-4 çocuklu aileye 3.295 TL ödeme! e-Devlet'ten başvuru yapın! T.C Kimlik numarası 2,4,6,8 olanlar kişiler acilen baksın! İşte ayrıntılar...

Üsküdar Ahmediye Külliyesi’nde restorasyon tepkisi!

Üsküdar Ahmediye Külliyesi’ndeki restorasyonda ortaya çıkan görüntü tepkilere yol açtı. Vakıflar Genel Müdürlüğü şikâyetler üzerine kontrol teşkilatını görevden aldı ama soruna bir çözüm bulamadı.

Kartal'daki tarihi Şifa Hamamı kurtarılmayı bekliyor!

Kartal’da Ahmediye Camii ve Külliyesi içinde inşa ettirilen 200 yıllık tarihi Şifa Hamamı kurtarılmayı bekliyor.

Büyükçekmece Ahmediye’nin yeni anaokulunda sona gelindi!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Ahmediye'de hayata geçirdiği anaokulunu tamamlıyor.

Taşkent Seyahat İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Taşkent Seyahat İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Arzu Beliz Albay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Üsküdar, Ahmediye Mahallesi'nde kuruldu.

Alçınar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alçınar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi, Nurettin Alçınar tarafından 20 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Üsküdar, Ahmediye Mahallesi, Halk Caddesi, Özen Apartmanı'nda kuruldu.

BYS İnşaat Organizasyon ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYS İnşaat Organizasyon ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şirin Akyol tarafından 40 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Üsküdar, Ahmediye Mahallesi, Halk Caddesi'nde kuruldu.

Demay Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Demay Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Aykut Demircioğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Üsküdar, Ahmediye Mahallesi, Halk Caddesi'nde kuruldu.

Tasweq Turistik Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasweq Turistik Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi, M-Alı Alshawı ve Sabah Kasem ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Üsküdar, Ahmediye Mahallesi, Viransaray Sokak'ta kuruldu.

Uludere Köprüsü yenilendi!

Karapürçek Uludere Köprüsü’nde çalışmaların tamamlandığını açıklayan Başkan Zeki Toçoğlu, “Karapürçek Mecidiye, Ahmediye ve Uludere Mahallerini birbirine bağlayan Uludere Köprüsü’nde ulaşım güvenliğini maksimum seviyeye ulaştırdık" dedi

ahmediye anaokul Haberi

ahmediye anaokul


Bugüne kadar Türk milli eğitimine, vatandaş belediye işbirliğiyle 35 okul kazandıran ve yurt dışında bile eğitime verdiği desteklerle tanınan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün eğitim seferberliği hız kesmeden devam ediyor.

Büyükçekmece'ye 4 yeni okul inşa eden Başkan Akgün, Ahmediye Mahallesi'ne de eğitim hayırseveri Akbalık Ailesi'nin katkılarıyla birlikte modern bir anakolu kazandırıyor.

Anaokulu gün sayıyor

Büyükçekmece Belediyesi'nde yer alan habere göre, geçtiğimiz günlerde eğitim hayırseveri Akbalık Ailesi ile birlikte Ahmediye Mahallesi'ne anaokulunun temelini atan Başkan Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'ye yeni anaokullarının yapılacağını da müjdeledi. Ahmediye'de yaşayan vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda 400 metrekare alan üzerine inşa edilen anaokulu içerisinde 2 derslik, hobi odası, kütüphane, konferans salonu, yemekhane ve öğretmenler odası bulunuyor. 

"Eğitim alanındaki çalışmalar devam edecek"

"Eğitim deyince akan sular durur" diye konuşan Büyükçekmece Belediye...