27 / 04 / 2024

Ahmet Arı

Ahmet Arı

Vadi Sur İstanbul İnşaat Anonim Şirketi, Ahmet Arı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 39 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ağustos'ta Zeytinburnu, Telsiz Mahallesi, Seyitnizam Caddesi'nde kuruldu.

Ahmet Turul kimdir? Hangi bakanlıkta çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ahmet Turul hangi alanlarda görev aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor? İşte Ahmet Turul’un biyografisi...

Ahmet Yaşar Eşmekaya Kimdir?

Ahmet Yaşar Eşmekaya kimdir? Ahmet Yaşar Eşmekaya’nın mesleği nedir? Ahmet Yaşar Eşmekaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurullarında Üye Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Aziz Ahmet Kaçar'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Aziz Ahmet Kaçar`ın hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO Genel Müdürü'ne bağlı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticiliği'ne atandı. 

Aziz Ahmet Kaçar kimdir?

Akfen GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Aziz Ahmet Kaçar'ın biyografisi...

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ablak ve Mutlu Bayram tarafından kuruldu.

Riva Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arıman ve Fatih Sultan Başkaya tarafından kuruldu.

Yaşar Danışmanlık Hizmetleri ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Danışmanlık Hizmetleri ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şimşek tarafından kuruldu.

Ahmet Kural Zekeriyaköy'de yeni ev arıyor!

Ahmet Kural Zekeriyaköy'deki evini boşaltma kararı aldı. Ünlü oyuncu yine aynı civarda yeni ev arıyor.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan: Yeni hastane yapacak yer arıyoruz!

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklamalarda İstanbul'a 7 yeni hastane yapılması gerektiğini ve yeni hastane yapacak yer aradıklarını söyledi..

Ahm Zemin Mühendisliği Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ahm Zemin Mühendisliği Ve İnşaat Limited Şirketi Hasan Kılıçarslan, Ahmet Arıman ve Muhammet Arıman ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Kul İnşaat'tan Topkapı'ya 2 yeni proje!

Ahmet Kul İnşaat'ın hızla yükselen başarı grafiğinden söz eden Ahmet Kul İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Kul "2018 yılında Topkapı'nın merkezi noktasında bulunan arsa portföyleri ile ülke genelinde ses getirecek 2 büyük projeye imza atmaya hazırlanıyoruz" dedi.

Türk mimar Ahmet Yılmaz'ın büyük başarısı!

ATÇILIK konusunda dünyanın en önemli ülkelerinden biri olan Hollanda’da Milli Binici Efe Siyahi’nin çiftliği Carpe Diem, Türk mimar Ahmet Yılmaz tarafından dizayn edildi. Mimar Yılmaz, Binicilik Hollanda Milli Takımı antrenörünün kendi çiftliğini de çizeceklerini söyledi.

Ahmet Arı Haberi

Ahmet Arı


Vadi Sur İstanbul İnşaat Anonim Şirketi, Ahmet Arı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 39 milyon TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu. 


Vadi Sur İstanbul İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1.       Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.        2.    Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.          3.    Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...