29 / 04 / 2024

ahmet ataç eskieşhri kentsel dönüşüm

ahmet ataç eskieşhri kentsel dönüşüm

Sağlıklı, çevreye uyumlu kent dokuları oluşturmak; vatandaşla iş birliği kurulması ve sivil toplum kuruluşları ile meslek odalarının görüşleri alınarak çözüm yolları bulunmasıyla mümkündür. Başarılı dönüşüm için iş birliği şarttır...

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kartal, İnan Berber ve Serkan Piriştine ortaklığında kuruldu.

Ata 44 Mimarlık Mühendislik İnşaat Harita Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ata 44 Mimarlık Mühendislik İnşaat Harita Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Berktaş tarafından kuruldu.

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

Lin İnşaat ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lin İnşaat ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ataş tarafından kuruldu. 

Eskişehir Tepebaşı'nda Kent Enstitüsü kurulacak!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, yüzbinlerce insanın yararlanacağı Kent Enstitüsü kuracak. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Anadolu Üniversitesi tarafından hazırlanan modüllerle uzaktan eğitim modeliyle eğitim verileceğini açıkladı.

Ataşehir Golf Clup İnşaat ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ataşehir Golf Clup İnşaat ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de Ahmet Oğulbalı tarafından kuruldu.

Planlanan küçük sanayi sitesinin Sarısu’yu kirletme ihtimali yok!

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Satılmışoğlu’na yapılması planlanan küçük sanayi sitesinin Sarısu’yu kirletmesi ihtimali yok. Büyükşehir’in bizi ihanetle suçlamasını anlamsız ve yersiz buluyoruz” diye konuştu.

Eskişehir Tepebaşı'nda imar planları değişecek!

Eskişehir merkez Tepebaşı ilçe Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 1/25 binlik imar planının görüşülüp kabul edildiği dünkü Belediye Meclis Toplantısından sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşe'in sosyal medya üzerinden kendisini eleştirmesine tepki gösterdi.

Eskişehir Nayman'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Belediye Başkanı Ahmet Ataç Nayman Sokak ve Hoşnudiye Mahallesi’nde gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarını denetledi. Ataç, kentin en merkezi noktasında yenilenen sokağın yeni görünümüne kısa sürede kavuşacağını söyledi.

Ahmet Ataç: Cebine 200 bin lira koyan müteahhit oluyor!

Tepebaşı Belediye Meclisi Haziran ayı ilk totoplantısı Ahmet Ataç başkanlığında gerçekleştirildi.Meclis öncesinde konuşan Başkan Ahmet Ataç, geçen ay meclise sunulan soru önergelerini yanıtladı.

Küçükler Dekorasyon Taşımacılık Mobilya İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Dekorasyon Taşımacılık Mobilya İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ata Tolunay Küçük tarafından 300 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Tuzla, Gülten Sokak'ta kuruldu.

Tepebaşı Belediye Meclisi'nde kat artırımı görüşüldü!

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda kat artırımı konusu yeniden gündeme geldi. Başkan Ataç ilgili mahallelerde kat artırımına tüm meclis üyelerinin olumlu yaklaştığını kaydetti.

ahmet ataç eskieşhri kentsel dönüşüm Haberi

ahmet ataç eskieşhri kentsel dönüşüm

5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 73. madde hükmünde "Belediye; belediye meclis kararıyla konut alanları, sanayi alanlan, teknoloji parkları, kamu hizmeti alanları, rekreasyon alanları ve her türlü sosyal donatı alanları oluşturmak, eskiyen kent kısımlarını yeniden inşa ve restore etmek, kentin tarihi ve kültürel dokusunu korumak veya deprem riskine karşı tedbirler almak amacıyla kentsel dönüşüm ve gelişim projeleri uygulayabilir. Ancak kamunun mülkiyetinde veya kullanımında olan yerlerde kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edebilmesi ve uygulama yapabilmesi için ilgili belediyenin talebi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın teklifi üzerine Bakanlar Kurulu tarafından bu yönde karar alınması şarttır. Kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edilecek alanın, üzerinde yapı olan veya olmayan imarlı ve imarsız alanlar olması, yapı yükseklik ve yoğunluğunun belirlenmesi, alanın...