28 / 04 / 2024

Ahmet Bilgi

Ahmet Bilgi

Ahce Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Bilgi, Baqı Salman Alzuabidi tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de Şişli, Halaskargazi Mahallesi 'nde kuruldu.

Rt Gayrimenkul Pazarlama Ve Bilgi  Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Rt Gayrimenkul Pazarlama Ve Bilgi  Teknolojileri Limited Şirketi Ahmet Mohammed Ra A Abou ve Sami Ghazagh ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Erzurum Ahmet Hamdi Tanpınar Bilgi Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ahmet Hamdi Tanpınar Bilgi Evi'ni hizmete açtı.

Ahmet Arslan: Havalimanı sayısı 55'e çıktı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri temsilcilerinin Avcılar'daki toplantısına katıldı. Toplantıda, Türkiye ekonomisi ve yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Ahmet Misbah Demircan'dan Cihangir sakinlerine ziyaret!

Ahmet Misbah Demircan, Cihangir Akyol Sokak’ta bulunan beş katlı binada çıkan yangının ardından olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Olayla ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Demircan, apartman sakinlerine ’geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

Ahmet Arslan demiryolu projeleriyle ilgili bilgi verdi!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan: BKT hattı orta vadede 3 milyon yolcu kapasitesine ulaşacak. Trabzon Diyarbakır arasında ise demiryolu ile bir kardeşlik hattı kurulacak.

Ahmet Çolakbayrakdar Yeni Kayseri projelerini anlattı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçede kurulacak ‘Yeni Kayseri’yi verdiği görsel brifing ile basın mensuplarına anlattı. Ortayol Projesi ve Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi verdi.

Ahmet Davutoğlu, Ankara'da devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı!

Başkan Gökçek'ten brifing alan Başbakan, "Stada bir an önce başlayın" dedi. Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve AK Parti Ankara milletvekilleri ile bir araya geldi.

Aslan Bilgi: Ahmet Piriştina Meydanı yeniden düzenlensin!

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi, Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı’nın yeniden düzenlenmesi gerektiğini söyledi. Bilgi, “Meydanın altı iki katlı otopark, üstü ise çay bahçesi ve kafelerle sosyal yaşam merkezi haline getirilsin” dedi

Ahmet Gündüz: İnşaat sektörü işsizliği önlüyor!

İnşaat sektörü ve vergi dilimleri hakkında muhasebecilere bilgi veren Yeminli Mali Müşavir Ahmet Gündüz, vergi değeri, 500 ile 999 TL arasındaki konutlarda toplam yüzde 2 olduğunu söyledi.

Ahmet Poyraz Çekmeköy projeleriyle ilgili bilgi aldı!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 2014 yılında yapılan çalışmaları değerlendirmek ve yeni projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere, yönetim gözden geçirme toplantısında başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile bir araya geldi.

Ahmet Bilgi, İlhan Kartal'ı ziyaret etti!

Ahmet Bilgi, İlhan Kartal'ı ziyaret etti. İstanbul İl Müftülüğü Yardımcılığı görevine getirilen Başakşehir İlçe Müftüsü Ahmet Bilgi’den Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal’ a Veda Ziyaretinde bulundu.

Ahce Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahce Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Bilgi, Baqı Salman Alzuabidi tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de Şişli, Halaskargazi Mahallesi 'nde kuruldu.

Pendik Fatih, Ahmet Yesevi ve Kavakpınar tesislerinde son durum!

Pendik Belediyesinin Fatih, Ahmet Yesevi ve Kavakpınar mahallelerine kazandıracağı yatırımların inşası hızla ilerliyor. İşte Pendik'in yeni kültür merkezleri, bilgi evleri ve spor tesislerindeki son durum...

Ahmet Bilgi Haberi

Ahmet Bilgi

Ahce Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Bilgi, Baqı Salman Alzuabidi tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de kuruldu. 


Ahce Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.        Kar amacıyla yerli ve yabancı turistlere; ulaştırma, konaklama, gezi,  spor ve eğlence imkanları sağlamak, onlara turizmle ilgili bilgiler vermek bu konuya ilişkin tüm hizmetleri yapmak. 2.        Her türlü restoran, lokanta, cafe, müzikli, müziksiz eğlence yerleri, kahvehaneler, kafeteryalar, marketler, sergi alanları, dağ evleri, büfe, Otel, motel, pansiyon, tatil köyü, kamping, dinlenme evleri, ören yerleri,  plaj, termal istasyonları gibi konaklama, dinlenme,  gezme, eğlenme yerleri ile her türlü turistik tesisler işletmek, kiralamak, kiraya  vermek, satın almak, satmak ve bununla ilgili olarak her türlü altyapı ve üst...