17 / 05 / 2024

Ahmet Davutoğlu taşınıyor mu

Ahmet Davutoğlu taşınıyor mu

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da Çayyolu'nda kiraladığı villada yaşayacak. Davutoğlu, vaktinin büyük bir bölümünü İstanbul'da geçirecek. Ankara'ya geldiği dönemlerdeki çalışmalarını ise bu evden yürütecek.

Ahmet Davutoğlu'ndan hükümete buğday fiyatı çağrısı! Hayati konu diyerek alınacak rakamı açıkladı

Türkiye'de Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarını henüz açıklamaması Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu hükümete çağrı yapmasına neden oldu. Davutoğlu, "Hayati bir konu" diyerek alınacak rakamı kamuoyuyla paylaştı.

Fuzul Holding, Zincirlikuyu'ya taşınıyor!

Fuzul Holding, uzunca bir süre Akbank'ın idari ve eğitim binası şeklinde kullandığı Zincirlikuyu'daki binayı satın aldı. Holding, yaz aylarında taşınıyor.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul'un finansmanına ilişkin açıklama!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, Kanal İstanbul'un nasıl finanse edileceğini sordu.

Ahmet Davutoğlu: Esnafımızın kiraları devlet tarafından karşılanmalı!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Esnafımızın kira ve tüm faturaları devlet tarafından karşılanmalı" dedi ve kısmi kapanma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ahmet Davutoğlu'ndan kira ödemeleri için öneri!

Şanlıurfa'da gazetecilerle bir araya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, esnafın kira ödemelerinin karşılanması gerektiğini dile getirdi. 

Ahmet Davutoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Boyner taşınıyor: Erenköy'de 2.3 milyon TL'ye bina kiraladı!

1981'de Çarşı adıyla Bakırköy'deki ilk mağazasında müşterilerine hizmet vermeye başlayan Boyner, Şaşkınbakkal'daki yerinden taşınıyor. Boyner yönetimi, Erenköy'de Akiş GYO'ya ait binayı 15 yıllığına 2 milyon 321 bin 666 TL'ye kiraladı...

Konya Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin dışına taşınıyor!

Konya'da çevre ve gürültü kirliliği oluşturan Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin merkezinden taşınıyor.

Körfez sanayi tesisine yakın konutlar taşınıyor! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan 17 Ağustos Gölcük depreminde yanan tankerlerinin yanında yer alan konutlar taşınıyor. 

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Yusufeli'nde evleri kamulaştırılan vatandaşlar prefabrik evlere taşınıyor!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde, baraj suları altında kalacak ilçe merkezinin taşınacağı yeni yerleşim yerinin bağlantı yolları kapsamında inşa edilen viyadük inşaatı sebebiyle kamulaştırılan alandaki vatandaşlar, geçici prefabrik konutlara taşınıyor.

Çankırı Obruklu Köy'ün sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Çankırı'da, çevresinde yer sarsıntılarına bağlı derin çukurlar meydana gelen ve taşıma kararı alınan Obruklu köy sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Ahmet Davutoğlu taşınıyor mu Haberi

Ahmet Davutoğlu taşınıyor mu

Ankara Çayyolu'ndaki Gülve Villaları adlı sitedeki evi kiralayan Davutoğlu, pazartesi günü yeni evine taşınacak. Ağırlıklı vaktini İstanbul'da geçirecek olan Davutoğlu, Ankara'ya geldiği dönemlerdeki çalışmalarını ise bu evden yürütecek.






6 odası 1 salonu bulunan, yaklaşık 400 metrekareye yakın bir alan üzerine yapılan müstakil villanın özel bahçesi de bulunuyor. Davutoğlu'nun oturacağı villanın yer aldığı sitede 11 ev daha bulunuyor.




Sitedeki satılık evlerin fiyatının 1.5 ila 2 milyon TL arasında olduğu, bölgedeki kiraların da 4 ila 10 bin TL arasında değiştiği belirtildi....