05 / 05 / 2024

Ahmet Dokumacı

Ahmet Dokumacı

Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilmekte olan Real Merter projesi bugün gerçekleştirilen basın toplantısı ile lanse edildi..

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor!

Türkiye'nin geleceğine inandıklarını dile getiren Real Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, "Artık inşaat sektöründe yeni bir dönem başlıyor. Bu dönemi yakalayanlar sektöre damga vuracak" dedi

Real Group'tan 4 yeni proje geliyor!

Real Konaklar Yedikule projesinin lansmanında konuşan Real Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, 4 yeni projenin müjdesini verdi.

Real Group Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Real Group Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Osman Nuri Dokumacı, Ahmet Dokumacı ve Ebrar Dokumacı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Real Merter'de 0.70 faizle 120 ay vade!

Real Merter Konsorsiyumu ortağı Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, ''Projemizde 120 aya kadar vade ve 0.70'den başlayan faiz oranlarıyla ev ve ofis satın almak mümkün''dedi.

Real Merter projesiyle Merter'de dükkan fiyatları artacak!

Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, 'Real Merter' projesiyle Merter'de dükkan fiyatlarının artacağını söyledi. Dokumacı'ya göre, fiyatlar 2 yıl içinde 8-10 bin dolara çıkacak.

Ahmet Dokumacı: Real Merter ezber bozacak!

Real Merter proje konsorsiyum ortağı Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı ile Real Merter projesini anlattı. Dokumacı, Türkiye'nin hiçbir yerinde tekstil AVM'si olmadığını belirtti.

2016 yılında gayrimenkul sektörü canlanacak!

Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı "Kentsel dönüşümde çözüm önerileri, yapısal sorunların halledilmesi, "büyük alt yapı projelerinin hız kesmeden devam etmesi gayrimenkul sektörünü canlandıracak'' dedi.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ın açıklamalarına Çıralı sahilinde protesto!

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ın, Çıralı sahilinde sponsorluk karşılığı özel bir şirkete kiralanan alanda 'futbol sahası' bulunduğuna yönelik açıklamasına tepki gösteren köylü kadınlar protesto için alanda futbol oynadı

Vakıf GYO başkan vekili Ahmet Candan istifa etti!

Vakıf GYO'da yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili Ahmet Candan istifa etti

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Candan istifa etti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Candan görevinden istifa etmiştir

Taksim camisi projesine Ahmet Vefik Alp iki yıl önce çalışmaya başladı!

Ahmet Vefik Alp, 9 Şubat 2012 tarihinde Habetürk TV'de gerçekleşen ‘Türkiye'nin Nabzı' programında değindiği ‘Taksim Camii ve Dinler Tarihi Müzesi' projesi konusunda tamamlayıcı ve açıklayıcı notlarını Emlakkulisi.com aracığı ile okuyucuları ile paylaştı

Ahmet Vefik Alp açıkladı: Taksim'e cami geliyor!

Yıllardır tartışılan Taksim Meydanı'na cami gerçek oluyor. Ahmet Vefik Alp 'gizli proje'yi hazırladıklarını söyledi

Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Ahmet Büyükduman'ı ağırladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde İstanbul Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Büyükduman'ı ağırladı

Ahmet Dokumacı Haberi

Ahmet Dokumacı

10 bin metrekarelik arsa üzerinde Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı ortaklığı tarafından inşa edilmekte olan Real Merter projesinin bugün gerçekleştirilen basın toplantısı, Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, KDM Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Murat İzci, Vizyon Art Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Salih Mısırlıoğlu ve Vizyon Art Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Naci Kesik’in ev sahipliğinde yapıldı.

Bölgenin ilk kentsel dönüşüm projesi olan ve yaklaık  130 milyon liralık yatırımla yükselen Real Merter projesinde 255 adet konut ile 155 adet ticari birim bulunuyor. Sosyal donatı alanlarının da yer aldığı Real Merter projesinde 1200 araç kapasiteli otopark alanı ve geniş yeşil alanlar da mevcut.

Konutların metrekare birim fiyatlarının 4.600 TL ve 5.500 TL civarında olduğu Real Merter projesinde kısa süre içinde yüzde 10...