28 / 04 / 2024

ahmet edip önder ölüm

ahmet edip önder ölüm

Saf GYO A.Ş, vefat eden dostları Ahmet Edip Önder için gazeteye ilan verdi.

Dikkat! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama: 7.3 büyüklüğünde yıkıcı deprem bekleniyor!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Ercan, o ili işaret edip tarih vererek 7,3 büyüklüğünde deprem beklediğini açıkladı.

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Balıkesir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu oldu!

Ahmet Edip Uğur'un istifasıyla boşalan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Parti adayı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu getirildi. 

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti!

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur görevinden istifa etti. Uğur istifasını açıklarken gözyaşlarını tutamadı.

Ahmet Edip Uğur'dan istifa açıklaması!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur istifayla ilgili, "Pazartesi günü açıklama yapacağız, kararımızı açıklayacağız" dedi. 

Altınoluk'ta liman genişletme çalışmaları başlıyor!

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde liman genişletme çalışmaları başlıyor. Altınoluk sahili çevre düzenleme ve iskele yapım işi çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur inceledi.

Bandırma'nın çehresi değişiyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma Ordu Caddesi esnafına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Balıkesir Marangozlar Sitesi'nin ihalesi 1 Ağustos'ta!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirilecek olan Marangozlar Sitesi'nin 1 Ağustos'ta ihaleye çıkacağını söyledi.

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Balıkesir Bilim Merkezi için Tubitak-Büyükşehir protokol imzaladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan ve inşa çalışmaları başlayan Çamlık Rekreasyon Alanı’na kurulacak olan Bilim Merkezi için TÜBİTAK ile ön protokol imzaları atıldı.

Balıkesir Bilim Merkezi için imzalar atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan bilim merkezi için imzalar atıldı.

Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladı.

Balıkesir'e hafif raylı sistem müjdesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada Ayşebacı’dan Lojistik Köye kadar uzanan hatta 12 istasyonlu Hafif Raylı Sistem hattı için ilk adımın atıldığını söyledi.

ahmet edip önder ölüm Haberi

ahmet edip önder ölüm


Saf GYO A.Ş Akasya Acıbadem Ailesi olarak vefat eden dostları Ahmet Edip Önder için gazeteye ilan vererek, baş sağlığı...