28 / 04 / 2024

Ahmet Emil çevre ve şehircilik

Ahmet Emil çevre ve şehircilik

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcılarından biri olan Ahmet Emil kimdir? Ahmet Emil ne zamandan beri il müdür yardımcısı olarak çalışıyor? İşte yanıtı...

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Ahmet Aras'ın oteli için inceleme başlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve ailesine ait olan oteldeki kaçak yapılaşma iddiaları üzerine inceleme başlattı.

Ahmet Aras: Kaçak yapılara karşı çalışmalarımız sürüyor!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte kaçak yapılara karşı net bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Bakanlığın dönüşüme desteği büyük bir kazanımdır!

Kocasinan Belediyesi Şubat Ayı meclis toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Kocasinan’da kentsel dönüşümle ilgili yapılacak tüm çalışmalara destek olması, Kayseri adına büyük bir kazanım olduğunu belirtti.

TOKİ Ahmet Yesevi Üniversitesi Binası ihalesi yarın!

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ladikli Ahmet Hüdai Hazretleri’nin evi restore ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın manevi mimarlarından Lâdikli Ahmet Hüdai Hazretleri’nin Lâdik’teki evinin restorasyonunu ve çevre düzenlemesini yaparak gelecek kuşaklara aktarıyor.

Ahmet Yesevi Üniversitesi Binası ihalesi 11 Eylül'de!

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Mimar Ahmet Albayrak'ın davası iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Çanakkale Yapı Denetim Ltd. Şti.’nin Proje ve Uygulama Denetçisi, Mimar Ahmet ALBAYRAK tarafından açılan davanın iptaline karar verdi. 

Malatya Kuzey Çevre Yolu'nun temeli atıldı!

Malatya Kuzey Çevre Yolu'nun temeli atıldı. Temel atma törenine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, açıklamalarda bulundu.

İnegöl Ahmet Türkel Çevre yoluna yeni köprü!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl Ahmet Türkel Çevre yolu üzerine yeni köprü yapılması ve yolun 3 kilometrelik bölümde genişletme çalışmaları yapılması için start verdi.

Batman'daki kentsel dönüşüm Vali Ahmet Deniz’e anlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolat, Vali Ahmet Deniz’i ziyaretinde Batman'daki kentsel dönüşümü ele aldı.

Hamdi Görkem Gençtürk, Niğde Çevre ve Şehircilik'teki görevine başladı!

Niğde Çevre ve şehircilik İl müdürü Ahmet Akaycan'ın merkeze alınmasından sonra boşalan Çevre ve Şehircilik İl müdürlüğüne Hamdi Görkem Gençtürk atandı.

Ahmet Basa'dan emlak vergisi uyarısı!

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, emlak ve çevre temizlik vergisi ile diğer borçlarının yeniden yapılandırıldığını, borç yapılandırmasının son gününün ise 25 Kasım tarihi olduğunu belirtti.

Ahmet Emil çevre ve şehircilik Haberi

Ahmet Emil çevre ve şehircilik

Ahmet Emil kimdir?

Ahmet Emil, 21 Nisan 1971 Sakarya-Hendek doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Sakarya’da tamamlayan Ahmet Emil, bugün İstanbul İl Müdür Yardımcısı olarak hizmet veriyor.


Ahmet Emil, lise öğrenimini İstanbul Kabataş Erkek Lisesi’nde tamamladı.


Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden 1995 yılında mezun olmuştur.


1995-2006 yılları arasında Pendik Belediyesi’nde çalışmakta iken askerlik görevini kısa dönem olarak tamamlamıştır.


Pendik Belediyesi’nde görev yaptığı süre içerisinde 2002-2004 yılları arasında İmar Müdürlüğü, 2004-2006 yılları arasında Planlama Müdürlüğü görevlerini yürütmüştür.


2006 yılından 2013 yılına kadar geçen süreçte 1.5 sene özel bir şirketin inşaat sektöründe proje koordinatörlüğünü yürütmüş olup daha sonra kendi şirketinde imar ve proje konularında danışmanlık hizmetleri ile planlama hizmetleri vermiştir.


Ahmet Emil, evli ve iki çocuk...