30 / 04 / 2024

Hamdi Görkem Gençtürk, Niğde Çevre ve Şehircilik'teki görevine başladı!

Hamdi Görkem Gençtürk, Niğde Çevre ve Şehircilik'teki görevine başladı!

Niğde Çevre ve şehircilik İl müdürü Ahmet Akaycan'ın merkeze alınmasından sonra boşalan Çevre ve Şehircilik İl müdürlüğüne Hamdi Görkem Gençtürk atandı.



Iğdır çevre ve şehircilik il müdürlüğünden Niğde çevre ve şehircilik il müdürlüğüne atanan Hamdi Görkem Gençtürk geçtiğimiz gün yeni görevine başladı. 


Niğde Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk Yozgat Boğazlıyan'lı olup İlk Okul, Orta Okul ve Lise Öğrenimini Kayseri' de, Yüksek Öğrenimini ise Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü 2000 yılında bitirerek tamamladı. 2002 - 2007 yılları arasında özel sektörde Yapı Denetim Kontrol Mühendisi, Statik Proje Mühendisi ve Yönetici olarak çalıştı. 2007 yılında Kayseri Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne atandı. 2007 - 2011 yılları arasında Kontrol Mühendisi olarak çalıştı. 2011 2014 yılları arasında Yapım Şube Müdür Vekili olarak çalıştı.12.08.2014 tarih ve 11739 sayılı Olur ile İğdır Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Vekili olarak atanmıştır. İl Müdürlüğün 2015 faaliyet yılında hazırlamış oldukları; Kardeşlik Köprüsü, Çevre Eğitim Merkezi, Atık Kâğıt Toplama ve Kömür Torbalarının Toplanması Projelerinde göstermiş olduğu özverili çalışma ve üstün başarılardan dolayı Valiliğimizce Başarı Belgesi ile ödüllendirilmiştir. Hamdi Görkem Gençtürk evli ve bir çocuk babasıdır.


Geri Dön