16 / 05 / 2024

ahmet faik öner kimdir

ahmet faik öner kimdir

Depremden sonra eğitime ara verilen Yüzüncü Yıl Üniversitesinde Tıp ve Diş Hekimliği fakültelerinin, öğrencileri dün konteynerlerden oluşturulan sınıflarda derslere başladı

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faik Paralı, Ali Tanju Yılmaztürk, Ahmet Hakan Paralı, Ahmet Hakan Yılmaztürk ve Ramazan Ahmet Paralı ortaklığında kuruldu.

Ascons İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ascons İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güner Tan ve Serbülent Ilık ortaklığında kuruldu.

Demooğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Demooğlu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faik Sert tarafından kuruldu.

Zey Sa Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zey Sa Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile  Ahmet Altıner tarafından kuruldu.

Ahmet Cevdet Yalçıner: Büyük İstanbul depreminde tsunami bekliyoruz!

Beklenen büyük depremi ilgili ODTÜ Kıyı ve Deniz IVIC Mühendisliği Araştırma Merkezi Başkanı öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner, Marmara'da denizaltı heyelan nedeniyle tsunami olabileceğini söyledi…

Emlak zengini aileyi öldüren Kenan Öner şeker komasından öldü!

Bursa’nın İznik İlçesi’nde, ortadan kaybolduktan 6 yıl sonra evlerinin bahçesinde gömülü kemikleri bulunan emlak zengini Emine ve Ahmet Refik Öner çiftini öldürmekten yargılanıp, iki kez ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezasına mahkum edilen oğulları Kenan Öner, girdiği şeker koması sonucu hastanede

Şehirlerde milli kimlik korunmalı!

Esenler'de "Teori ile Pratik Arasında Şehir" programında konuşan Prof. Dr. Ahmet Güner Sayar, "Şehirlerde milli kimliği muhafaza etmek lâzım. Merkezi İstanbul'da dikey yapılaşma haramdır" dedi.

Sakarya Kongre Merkezi için yıkımlar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin merakla beklediği marka proje ‘Kongre Merkezi’ için Ahmet Faik Abasıyanık (AFA) Kültür Merkezi’nde yıkım çalışmalarının başladığını duyurdu.

Ahmet Faik Bitlis: Boya pazarı 2030'a kadar yıllık yüzde 3.5 artacak!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Başkanı Ahmet Faik Bitlis, dünya boya pazarı büyüklüğünün 2030 yılına kadar yıllık yüzde 3.5 artmasını beklediklerini söyledi.

Boya ve hammaddeleri sektörü hedefe koşuyor!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Başkanı Ahmet Faik Bitlis, son 2 yıl öncesine kadar sektörün her yıl ülke büyümesinin üstünde büyüdüğüne dikkat çekti.

Döner Mutfak Folkart Towers'ta hizmete açıldı!

FOLKART'ta İZMİRLİ iş adamları Ahmet ve Oğuzhan Demir ile Yüksel Özkavcı, Folkart Towers'ın altında 'Döner Mutfak' ile sektöre iddialı giriş yaptı. Mekanın açılışına şarkıcı Gökhan Tepe de katıldı...

Türkiye'deki boya pazarı büyüklüğü 2 milyar doları aştı!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Faik Bitlis, sektörün Türkiye'deki pazar büyüklüğünün 2 milyar doları aştığını açıkladı. Bitlis, "Hedefimiz bu oranı artırmak" dedi

Ahmet Cevdet Yalçıner: Denizdeki her deprem tsunami yaratmaz!

ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Deniz Mühendisliği Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner, ' Denizdeki her deprem tsunami yaratmaz ' dedi.

ahmet faik öner kimdir Haberi

ahmet faik öner kimdir

 

Vanda 23 Ekimde meydana gelen 7.2 ve 9 Kasımda meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından eğitime Şubat 2012ye kadar ara veren Yüzüncü Yıl Üniversitesinin (YYÜ) Tıp ve Diş Hekimliği fakültelerinde dün derslere yeniden başlandı. Açılışı yapan YYÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Faik Öner öğrencilerin sıkıntı çekmeden eğitimi hızlandırılmış bir şekilde bitireceğini belirtti.

Açılış için öğrencilerin ders gördüğü Radyoloji Bölümündeki sınıfa giren Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Ahmet Faik Öner, ıp Fakültesi, Dişhekimliği Fakültesi öğrencilerinin yüzde 90ının bir hafta içinde eğitim katılacağını söyledi. Öğrencilerin sosyal alanlarının da hazırlandığını belirten Dekan Öner şöyle devam etti:

Barınma sorunu yok

Hızlandırılmış eğitimle öğrencilerimiz ilk dönemi tamamlayacak. Tıp Fakültesinin 1, 2 ve 3üncü sınıfları ders başı yaptı. 4,...