14 / 05 / 2024

Ahmet Fazıl Erdinç adres ve telefonu

Ahmet Fazıl Erdinç adres ve telefonu

Mimar Ahmet Fazıl Erdinç, Emaar Türkiye’nin Büyükçekmece’deki projesi Toskana Vadisi’nin mimarıdır. Ahmet Fazıl Erdinç, AE Mimarlık’ı 1981 yılında kurmuştur. Peki, Ahmet Fazıl Erdinç kimdir? İşte cevabı...

Prof. Dr. Kılıç afetlere karşı uyardı! Şehir planlamacılarının önerileri dinlenmeli, nehir yataklarına ev yapılmamalı!

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, afetlere karşı şehir plmacılarının önerilerinin dinlenmesi gerektiğini belirterek aksi takdirde çok fazla can ve mal kaybının olacağını açıkladı.

Radiance İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Radiance İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fazıl Ahmet Gülşen tarafından kuruldu.

Ahmet Fadıl Ashaboğlu MIT’de hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Ahmet Fadıl Ashaboğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Yapı Kredi Koray GYO’da hangi pozisyonda çalışmalar yapıyor? İşte Ahmet Fadıl Ashaboğlu’nun hayatı...

İmka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılıç ve Kadir Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Yapımet Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapımet Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gül ve Ahmet Hacıoğulları ortaklığında kuruldu.

Meer Group İnşaat Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Meer Group İnşaat Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Kılıç ve Hilal Mecidoğlu ortaklığında kuruldu.

Rotas Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Rotas Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de Fazıl Ulaşan ve Hamza Naci Öksüz ortaklığında kuruldu.

Prime İncegül İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Prime İncegül İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bakırköy'de Ahmet İncegül tarafından kuruldu.

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Davut ve Necip Fazıl Aksoy ortaklığında kuruldu.

Ck Kılıç Teknik İnşaat Vinç Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Kılıç Teknik İnşaat Vinç Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet    Kılıç tarafından kuruldu.

Bgm İstanbul Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bgm İstanbul Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Bayramoğlu  ve Fazıl Ali Moralı tarafından kuruldu.

Tunçlar Demir Ürünleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçlar Demir Ürünleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Fazıl Tunç tarafından kuruldu.

Aksoy Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fazıl Ahmet Aksoy, Hümeyra Aksoy ve Murat Ali Aksoy ortaklığında kuruldu.

Ahmet Fazıl Erdinç adres ve telefonu Haberi

Ahmet Fazıl Erdinç adres ve telefonu

Ahmet Fazıl Erdinç kimdir?


Ahmet Fazıl Erdinç tarafından 1981 yılında kurulan AE Mimarlık, proje ve müşavirlik sektöründe faliyet göstermekte olup bugüne kadar başta Mimarlık Hizmetleri, Mühendislik Hizmetleri ve Alt Yapı Projeleri gerçekleştirmiştir.


Firma şu an kendi kadrosunda bulunan, 6 mimar, 6 Yapı Ressamı, 1 İnşaat Mühendisi, 3 İdari Personel ile faliyet göstermekte olup, ayrıca Statik Proje İşlerinde 9 İnşaat Mühendisi, 7 Teknik Ressam , Mekanik Proje İşlernde 4 Makine Mühendisi, 4 Teknik Ressam, Elektrik Proje İşlerinde 6 Elektrik Mühendisi 11 Teknik Ressam, Alt Tapı İşlerinde 3 İnşaat Mühendisi, 2 Makine Mühendisi , 2 Elektrik Mühendisi , 1 Çevre Mühendisi, Harita İşlerinde 2 Harita Mühendisi , 2 Harita Teknikerini taşeron olarak kullanmaktadır. 


Firma, 42 Hastane ( Saglık Yapısı) Projesi , Toplam Alan 746,000...