03 / 05 / 2024

Ahmet Gazi Kaya kimdir

Ahmet Gazi Kaya kimdir

Adıyaman'ın Kahta İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta'da devam eden yatırımları ve yeni projeleri basın mensupları ile paylaşarak ilçede çok ciddi yatırımların olduğunu söyledi.

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kaya tarafından kuruldu.

CHP Milletvekili Ahmet Kaya'dan demiryolu yatırımı eleştirisi!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yaptığı açıklamada, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’a Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Ordu illerinde demiryolu olmadığını söyleyerek, bazı eleştiriler yaptı.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarına ziyaret!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Of İlçe başkanı ve yöneticilerin yer aldığı bir heyetle Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret etti.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'dan kira borçları yapılandırılsın çağrısı!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, borçların yapılandırılması amacıyla son başvuru tarihinin yaz aylarına kadar uzatılmasını önerdi.

Ahmet Kaya'dan Erzincan-Trabzon Demiryolu Hattı tepkisi!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Erzincan-Trabzon Demiryolu Hattı projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Havalimanı'ndaki pist bakım çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon Havalimanı’nda başlatılan bakım ve onarım çalışmalarının ihalesiz olarak verildiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaya, konuya iliişkin soru önergesi sundu...

Ahmet Kaya: Uzungöl de imar düzenlemesine alınsın!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu toplantısında Trabzon’da bulunan yayla evleri ve Uzungöl hakkında çözüm üretilmesi gerektiğini söyledi.

Aydın'daki Ahmet Gazi Cami restorasyonu tam gaz!

Aydın Çine'de bulunan Ahmet Gazi Camisi'nde restorasyon çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

Ahmet Hakan: Yeni havaalanının adı Mustafa Kemal olsun!

Ahmet Hakan, "Yeni havaalanının adı 'Mustafa Kemal' olsun" başlığıyla yayımlanan yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Milletimizin Gazi’ye hürmeti sonsuzdur. Milletimizin Mustafa’ya saygısında en küçük bir tereddüt yoktur." dedi...

Balkan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balkan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Çiftçioğlu ve Ahmet Ensar Kaya ortaklığında kuruldu. 

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi Orhan Hallik, Serhat Çeçen, Haluk Kalyoncu, Ahmet Talha Kaya ve Ahmet Mutlu ortaklığında 10 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Terha Kiralama Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Terha Kiralama Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Talha Kaya tarafından 5 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Gazi Kaya kimdir Haberi

Ahmet Gazi Kaya kimdir

Adıyaman  Kahta Öğretmenevi'nde düzenlenen basın toplantısına Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen Kaymakamlık Özel Kalem Müdürü Sırrı İnan İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Can, İlçe Sağlık Müdürü Selahattin Karataş, İl Genel Meclis Üyeleri ve basın mensupları katıldı. 


Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Ahmet Gazı Kaya, Kahta'da eğitim, sağlık, spor, kültür ve sosyal gibi alanlarda çok ciddi yatırımların olduğuna dikkat çekerek ilçede devam eden projeleri ve hayata geçirilmesi düşünülen yatırımları basın mensupları ile paylaştı. 


İlçede eğitim alanında büyük yatırımlar yapıldığına dikkat çeken Kaymakam Kaya, "İkili eğitime son vermek için büyük gayretler sarf ediyoruz. Bu anlamda 3 tane okulun yapımı devam ediyor. 2 okul ise...