09 / 05 / 2024

Ahmet Gökaltın

Ahmet Gökaltın

Rosturaz Uluslararası İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Gökaltın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta kuruldu

Ahmet Gür vefat etti!

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ortadoğu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Gür son yolculuğuna uğurlandı.

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Göncer Ayalp vefat etti!

Türkiye'ye sayısız eser kazandıran İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Göncer Ayalp vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Yılın En İyi İç Mimarı ödülünü Ahmet Güneş aldı!

İç mimar Ahmet Güneş Evos Angels ‘ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği Dijital Dünyanın Enleri 2017 ödül töreninde Yılın En İyi İç Mimarı ödülünü almaya hak kazandı.

Ema Gürün İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Gürün İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ulaş Alakuş, Ahmet Tahir Öz, Ahmet Oğuz ve Erkan Kop ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Günaydın ve Muhammed Sait Günaydın ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Güneş kimdir?

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Güneş kimdir? Ahmet Güneş hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Güneş..

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Ahmet Güneş'ten 2016 yeni iç mimari trendleri!

İç mimari alanında 2008 yılından bu yana profesyonel bir ekiple pek çok alanda önemli işlere imza atmış olan genç, iç mimar Ahmet Güneş, her yıl yeni tercihlerle harmanlanan mekân tasarımlarında 2016 trendlerini açıkladı.

Ahmet Gündüz: İnşaat sektörü işsizliği önlüyor!

İnşaat sektörü ve vergi dilimleri hakkında muhasebecilere bilgi veren Yeminli Mali Müşavir Ahmet Gündüz, vergi değeri, 500 ile 999 TL arasındaki konutlarda toplam yüzde 2 olduğunu söyledi.

Ahmet Göncü: Fed, faiz artırımında Çin'i dikkate almalı!

Doç. Dr. Ahmet Göncü, Fed'in global ekonomideki durgunluk tehlikesinin yakın olduğu ve bunun ABD'ye etkisinin ciddi olacağı yönünde ikna olması durumunda, faizlerin uzun süre daha bu seviyede kalabileceğini ifade etti.

İç mimar Ahmet Güneş’ten yeni trend: Mekan Detoksu!

Ahmet Güneş ‘Mekan Detoksu’ adını verdiği yeni trendle, yoğun iş hayatı olan, evlerine zaman ayıramayan, evlerine girdiklerinde kendilerine verdiği ağırlıktan olumsuz etkilenen kişileri hedefliyor.

Adıyaman dönüşümle kent görünümü kazanacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın belediye meclis toplantısında yaptığı konuşmada: "Kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında Adıyaman rahatlayacak ve Adıyaman kent görünümü kazanacak." dedi.

Ahmet Gökaltın Haberi

Ahmet Gökaltın

Rosturaz Uluslararası İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Gökaltın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta kuruldu. Rosturaz Uluslararası İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat işleri ve eski eser onarımı ile ilgili konularda restorasyon mimarlık mühendislik ve müşavirlik hizmetlerinde bulunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Rosturaz Uluslararası İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Beşiktaş, Levent Caddesi, Güvercin Sokak,...