06 / 05 / 2024

ahmet kaya demiryolu eleştirisi

ahmet kaya demiryolu eleştirisi

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yaptığı açıklamada, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’a Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Ordu illerinde demiryolu olmadığını söyleyerek, bazı eleştiriler yaptı.

CHP Milletvekili Ahmet Kaya'dan demiryolu yatırımı eleştirisi!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yaptığı açıklamada, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’a Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Ordu illerinde demiryolu olmadığını söyleyerek, bazı eleştiriler yaptı.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarına ziyaret!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Of İlçe başkanı ve yöneticilerin yer aldığı bir heyetle Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret etti.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'dan kira borçları yapılandırılsın çağrısı!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, borçların yapılandırılması amacıyla son başvuru tarihinin yaz aylarına kadar uzatılmasını önerdi.

Erzincan-Trabzon Demiryolu Hattı Projesi'nin akıbeti mecliste!

Erzincan-Kelkit-Gümüşhane-Torul-Maçka-Trabzon Demiryolu Hattı Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ahmet Kaya'dan Erzincan-Trabzon Demiryolu Hattı tepkisi!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Erzincan-Trabzon Demiryolu Hattı projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Havalimanı'ndaki pist bakım çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon Havalimanı’nda başlatılan bakım ve onarım çalışmalarının ihalesiz olarak verildiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaya, konuya iliişkin soru önergesi sundu...

Yaylaların imara açılması TBMM'nin gündeminde!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, yaylaların imara açılmasıyla yaylacılık ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların mağduriyetlerini meclis gündemine taşıdı.

Kaynes İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaynes İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kaya tarafından kuruldu.

Ahmet Kaya: Uzungöl de imar düzenlemesine alınsın!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu toplantısında Trabzon’da bulunan yayla evleri ve Uzungöl hakkında çözüm üretilmesi gerektiğini söyledi.

İstanbul Havalimanı'na hangar yapılmadı mı?

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İstanbul Havalimanı'nda 330 uçaklık filosu olan Türk Hava Yolları'na (THY),  uçaklarının teknik bakımlarını yapabileceği bir hangar yapılmadığını söyledi.

ALB Aydınlatma Mühendislik ve Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

ALB Aydınlatma Mühendislik ve Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kaya tarafından kuruldu.

Al Saleem Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Al Saleem Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kaya tarafından kuruldu.

TİGEB Yapı ve Ticaret Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

TİGEB Yapı ve Ticaret Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon 600 bin TL sermaye bedeli Ahmet Kaya, Hakan Göksel, Kasım Güneş Öner, Memduh Erdoğan ve Ömer Altınparmak ortaklığında kuruldu.

ahmet kaya demiryolu eleştirisi Haberi

ahmet kaya demiryolu eleştirisi

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Kamu İktisadi Komisyonu görüşmelerinde, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’a demiryolu yatırımları ile ilgili bazı eleştiriler yaptı. Ahmet Kaya, Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Ordu illerinde demiryolu olmadığını dile getirerek, “Cumhurbaşkanı Karadenizli, Ulaştırma Bakanı Trabzonlu, TCDD Genel Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı Ordulu. Bir Genel Müdür Yardımcısı Rizeli. Bu kadar Karadenizlinin bu kadar kudrete, imkâna sahip olduğu bir dönemde eğer Trabzon'a, Rize'ye, Artvin'e, Giresun'a, Ordu'ya, Gümüşhane'ye demiryolu gelmeyecekse daha ne zaman gelecek?” şeklinde konuştu.

CHP Milletvekili Ahmet Kaya, şöyle konuştu:

2029 YILINA KADAR TRABZON İLİNE DEMİRYOLU YOK

“Ulaştırma Bakanlığının bütçe sunum kitapçığında 2002 yılı Türkiye demir yolları haritası var. Samsun'dan Sarp Sınırına kadar bu illerimizin hiçbirinde 1 metre demir yolu yok. Geliyoruz 2020'ye. Aradan on sekiz yıl geçiyor....