17 / 05 / 2024

Ahmet Kemal Ersu 2016 konut projeleri

Ahmet Kemal Ersu 2016 konut projeleri

Ahmet Kemal Ersu, lüks inşaat konusunda bir daralma olacağını tahmin etmediklerini vurguluyor. Ersu, "Önemli olan kaliteli ürünü, iyi fiyatlandırma ile müşteriye ulaştırmaktır" diyor.

Gamesa Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gamesa Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Ataol ve Barudan Tekstil Makinaları İç ve Dış Ticaret Limited ortaklığında kuruldu.

Coh Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coh Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 11 milyon 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Ersu, İbrahim Tevfik Gömeçlioğlu ve Orkun Oğuz ortaklığında kuruldu.

Teeg İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teeg İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 11 milyon 920 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Ersu, İbrahim Tevfik Gömeçlioğlu ve Orkun Oğuz ortaklığında kuruldu.

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Abdulselim Şahin, Ahmet Kemal Şahin, İbrahim Şahin ve Recep Furkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Emirgan Şubesi açıldı!

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Emirgan Şubesi 3 milyon TL yatırım bedeli ile Ahmet Kemal Ersu tarafından açıldı.

Odeon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odeon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Yazıcı tarafından kuruldu.

Artmim Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artmim Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Şan ve Halil Gülyaz tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Mal varlığı araştırma komisyonu kurulsun!

Eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun “Yaşayan cumhurbaşkanları dahil herkesin mal varlığı Meclis’te araştırılsın” çağrısına CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da destek verdi. Kılıçdaroğlu, "Bir komisyon kurulmak istenmesi halinde buna CHP olarak bizim desteğimiz olur" diye konuştu.

Servet GYO'nun acı günü! Hazım Ersu vefat etti!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın(GYO) proje ortağı olan Ahmet Kemal Ersu'nun babası Hazım Ersu vefat etti. Ailesi ve Servet GYO taziye ilanı yayınladı. 

Arsa yatırımı için fırsat dönemi!

Juma'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kemal Ersu, yeni projeleri hakkında bilgi verdi. Gayrimenkul sektörünü değerlendiren Ersu, sektördeki en büyük sorunun özkaynak olduğunu söyledi.

Juma Plus: Şehrin kalbindeki yeni yaşam!

Juma Plus projesinde yer alan 16 dairenin tanıtımı bugün Juma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kemal Ersu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Ahmet Hakan: Yeni havaalanının adı Mustafa Kemal olsun!

Ahmet Hakan, "Yeni havaalanının adı 'Mustafa Kemal' olsun" başlığıyla yayımlanan yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Milletimizin Gazi’ye hürmeti sonsuzdur. Milletimizin Mustafa’ya saygısında en küçük bir tereddüt yoktur." dedi...

Kemal Köksal Stadı'nda inşaat devam ediyor!

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Kemal Köksal Stadı'nda incelemelerde bulundu.

Ahmet Kemal Ersu 2016 konut projeleri Haberi

Ahmet Kemal Ersu 2016 konut projeleri

İnşaat sektöründeki büyüme bu alanda yatırım yapanların iştahını kabartmaya devam ediyor. Bunlardan biri de geçmişte Bahçelievler ve Güngören'de projeler geliştiren Ahmet Kemal Ersu. Geçtiğimiz yıl Juma ve Cloud7 markalarını yaratarak konut ve otel projeleri geliştirmeye başlayan Juma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kemal Ersu ile konuştuk:


Juma ve Cloud7 markalarını kurarken hedefiniz neydi? 

Geçmişte Avrupa Yakası'nda özellikle Bahçelievler ve Güngören'de yoğunlaşan projelerimizin yanı sıra elimizde bulunan 1 milyon m2'lik arazinin geliştirilme süreçlerinde de bulunduk. Kristal Şehir ve NLogo, en bilinen projelerimiz arasında yer alıyor. İki projede toplam 8 bin bağımsız bölüm var. LivMarmara projesi de Kristal Şehir ve NLogo gibi bizim arsa stokumuz üzerinde geliştirilen bir proje olacak. Biz bu geçmiş tecrübelerimizden gelen tüm birikimimizi 2015 yılından itibaren şehir merkezinde markalı projelerde...