28 / 04 / 2024

Juma Plus: Şehrin kalbindeki yeni yaşam!

Juma Plus: Şehrin kalbindeki yeni yaşam!

Juma Plus projesinde yer alan 16 dairenin tanıtımı bugün Juma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kemal Ersu’nun katılımıyla gerçekleşti.



Juma Plus projesinin tanıtımı bugün Juma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kemal Ersu’nun katılımıyla yapıldı. 8 bahçe ve 8 çatı dubleksi olmak üzere toplamda 16 daireden meydana gelen projede metrekare birim fiyatları 20 bin TL'den başlıyor. 

İstanbul’un boğaz hattında konumlanan Juma Plus projesinde 16 daire bulunuyor. Juma Plus projesi İstanbul Tarabya’da 3 bin 400 metrekarelik alan üzerinde 4 bloktan oluşuyor.

Juma Plus: Şehrin kalbindeki yeni yaşam!

Estetik zevki ön plana çıkararak tasarlanan Juma Plus projesinde dairelerin alanları  225 metrekare ve 356 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

24 saat güvenlik kamera sistemiyle korunan evlere kapalı garajdan asansörle direk olarak ulaşım sağlanıyor. Birçok ortak alana sahip projede açık Fitness Center ve açık havuz bulunuyor. 

 

Juma Plus: Şehrin kalbindeki yeni yaşam!


Sektörde gerçekleştirilen yatırımlardaki sıkıntılar ile ilgili görüşünü belirten Ersu, “Bizim sektörde şöyle bir şey var. Öz kaynakla yatırım maliyeti arasında çok büyük uçurumlar var. Demek istediğim bir liralık öz kaynakla biz de 50 liralık işlere giriliyor. Ve bugün pek çok şirketin yaşadığı ertelenmiş sıkıntının oluşmasındaki en temel sebep bu. Biz Juma Plus Tarabya’yı yaratırken de kendi öz kaynaklarımızı kullandığımız için rahatız” dedi.

Juma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kemal Ersu 98 yılından beri gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında çalışmış, gayrimenkul sektöründe hem yatırımcı olarak hem de iş geliştirici olarak, hem arsa sahibi olarak pek çok alanda ismini görebileceğimiz biri.

Juma Plus projesinde metrekare birim fiyatları 20 bin TL olarak belirlendi. Proje satışa çıktığında dolar 4 civarındaydı. O zaman ki kurun bugün TL’ye çevrilmiş halini metrekare fiyatını belirlerken kullanılıyor. 

Juma Plus Tarabya’daki lüks evleri kiralama durumuna ise Ersu “Lüks konuttaki durağınlık sebebiyle aslında belli bir kesime kiralayabiliriz. Kiralık konut stoğunda çok ciddi bir eski konut var. Bizde satış konusunda hedeflediğimiz sayılara ulaşamayacağımızı bildiğimiz için bu dönemi kiralamayla geçirelim hem projemizin bilinirliğini arttıralım istiyoruz. Buradaki yaşamın artıyor olmasının da hem sattığımız daireleri komşuluk sayısını artırmak hem de sitenin hareketlenmesini sağlamak açısından faydalı olacağını düşünüyoruz.” Dedi.

Ersu, “Biz Juma ailesi olarak yabancı satış yapmama kararı aldık. Bunun sebebi ise sattığımız profilin yabancıyla beraber oturmama gibi bir isteği var. “diye sözlerine ekledi.


www.juma.com.tr


Geri Dön