27 / 04 / 2024

Ankara Etimesgut'a yeni yaşam merkezi inşa ediliyor!

Ankara Etimesgut'a yeni yaşam merkezi inşa ediliyor!

Etimesgut Belediyesi, içerisinde kapalı yüzme havuzu ile sosyal ve kültürel donatıların yer alacağı yeni yaşam merkezinin yapımına başlıyor.



Elvan Mahallesi'nde yapımına başlanan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi, 7'den 70'e herkese hitap edecek. Etimesgut Belediyesi, Elvan Mahallesi’nde, Ahimesut Bulvarı üzerinde Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi inşa edecek. 10 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak tesis, 2 ayrı bloktan oluşacak. Ahimesut, Elvan, Oğuzlar ve Topçu Mahallelerinin ortak noktasında yer alacak tesis, 7’den 70’e her kesime hitap edecek donatılardan oluşacak. Proje ve ihale süreci tamamlanan tesisin yapımına önümüzdeki günlerde başlanacak ve hızla tamamlanacak. Tesis tamamlandığında, Etimesgut 3. kapalı yüzme havuzu ile spor ve eğitim kompleksine kavuşacak. Tesiste, kapalı yüzme havuzu ile birlikte sauna, buhar odası, spor merkezi, fitness ve aerobik solanları ile eğitim birimleri ve kafeterya yer alacak. 


SOSYAL DONATILAR


Tesisin bir bloğu eğitim ve kültürel faaliyetlere ayrılacak. Konferans ve seminer gibi etkinlikler için çok amaçlı salon ve eğitim birimlerinin de yer alacağı merkezde, kişisel gelişim ve mesleki eğitim kursları da verilecek. Tesiste ayrıca kreş ve etüt merkezi için donatılar da bulunacak. Hızla büyüyen ve gelişen Etimesgut, yeni bir yaşam alanı kazanacak.


Ortadoğu


Geri Dön