21 / 05 / 2024

Ahmet Küçükbay tutuklandımı

Ahmet Küçükbay tutuklandımı

FETÖ'ye finans desteği sağladığı öne sürülen Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk'un ardından, işadamları Ahmet Küçükbay ve Kamil Karakaş da F Tipi cezaevine gönderildi.

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Rus yatırımcılardan Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım!

Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Rus yatırımcıların Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.

Ahmet Davutoğlu: Esnafımızın kiraları devlet tarafından karşılanmalı!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Esnafımızın kira ve tüm faturaları devlet tarafından karşılanmalı" dedi ve kısmi kapanma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Avcılar'da minaresi yıkılan cami mühürlendi!

Avcılar'ın Merkez Mahallesi’nde D-100 karayolunun yan yolu üzerinde yer alan ve minaresinin bir bölümünün yıkımı gerçekleşen 39 yıllık Hacı Ahmet Tükenmez camii mühürlendi.

TBİ Mimarlık ve Tasarım Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

TBİ Mimarlık ve Tasarım Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Baskankol tarafından kuruldu.

Mak Concept Mimarlık ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mak Concept Mimarlık ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Khaled Alshekha, Mohamad Alhabbal ve Ahmet Keddah ortaklığında kuruldu.

Sapelli Dizayn Mimarlık ve Tasarım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sapelli Dizayn Mimarlık ve Tasarım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sema Öztürk ve Ahmet Çalış tarafından kuruldu.

2018'de ulaşıma 28 milyar 800 milyon liralık yatırım yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, son 15 yılda 380 milyar 200 milyon liralık yatırım yapıldığını vurguladı. Arslan, gelecek yıl ise 28 milyar 800 milyon liralık yatırım yapılacağını ifade etti. 

İnceoğlu İnşaatçılık Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnceoğlu İnşaatçılık Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet İnce ve Aydın İnce ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akkök Grubu 1,2 milyar liralık yatırım yapacak!

Akkök Grubu 1,2 milyar liralık yatırım yapma kararı aldı. Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü ve Akkök Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Raif Ali Dinçkök, iftar yemeğinde bir araya geldi.

Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladı.

Türkiye'de ulaşıma 14 yılda 320 milyar liralık yatırım yapıldı!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, 14 yılda Türkiye’nin ulaştırma ve iletişim altyapısına 320 milyar liralık yatırım yapıldığını söyledi.

Ahmet Küçükbay F Tipi cezaevine gönderildi!

FETÖ'ye finans desteği sağladığı öne sürülen Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk'un ardından, işadamları Ahmet Küçükbay ve Kamil Karakaş da F Tipi cezaevine gönderildi.

Ahmet Küçükbay tutuklandımı Haberi

Ahmet Küçükbay tutuklandımı


İzmir'de FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde rol alan general ve üst düzey subayların ardından, FETÖ'ye finans desteği sağladığı ileri sürülen işadamlarının da yeni adresi Buca Kırıklar'daki F Tipi Cezaevi oldu. Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk'un ardından, şirketleri Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan işadamları Ahmet Küçükbay ve Kamil Karakaş da F Tipi Cezaevi'ne gönderildi. 3 işadamıyla birlikte, aynı soruşturmada F Tipi Cezaevi'ne konulanların sayısı 15'e ulaştı.


Bavuluyla teslim oldu


Abdullah Kavuk ve 10 zanlı, geçtiğimiz perşembe gecesi tutuklandı. Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, Karakaş Atlantis Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Karakaş ve Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk'un da aralarında bulunduğu 7 işadamı ise, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Küçükbay, serbest kalmasının hemen ardından yeniden...