05 / 05 / 2024

Ahmet Kul topkapı konut projesi

Ahmet Kul topkapı konut projesi

Ahmet Kul İnşaat, 2018 yılında Topkapı'da 2 büyük projeye imza atmaya hazırlanıyor. Firma bu yıl içinde Mimaroba ve Bitez'de iki yeni şantiyesini daha devreye alacak.

Dia Centro satışta! Yeni proje!

Ahmet Kul İnşaat ve Şarkent Yapı ortaklığıyla İstanbul'un merkezi lokasyonu Topkapı'da yükselecek olan Dia Centro satışa çıktı. Yeni proje! İşte detaylar...

Milli Saraylardan Topkapı Sarayı restorasyon açıklaması!

Milli Saraylar İdaresi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çapoğlu, medyada gündeme gelen Topkapı Sarayı Valide Sultan Dairesi'ndeki restorasyon ile ilgili açıklama yaptı.

Ahmet Nur Çebi: 100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti" dedi...

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ın 34. başkanı oldu!

Beşiktaş Kulübünün dün gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların yeni başkanı seçildi. BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9’unu Ahmet Nur Çebi aldı.

Ahmet Nur Çebi kimdir, ne iş yapar?

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün yeni başkanı seçildi. Peki Ahmet Nur Çebi kimdir, ne iş yapar?

Dia Bella'da otomobil çekilişleri sonuçlandı!

Ahmet Kul İnşaat imzası ile Mimaroba’da hayata geçirilen Dia Bella'da otomobil çekilişleri sonuçlandı... 

Ahmet Ağaoğlu'ndan Kartal arazisi iddiası!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kartal'daki 14 dönümlük arazinin 2,5 dönümlük bölümünün bir akaryakıt şirketine satıldığını, bu satışın genel kuruldan izin alınmadan yapıldığını ve usulsüz olduğunu ileri sürdü.

Ahmet Ağaoğlu: Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçim bildirgesi yayımlamadıklarını belirterek, "HES projesini aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Bir rüzgar enerji projesi mevcut. Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var" dedi.

Dia Bella'nın yüzde 35'i satıldı!

Ahmet Kul İnşaat tarafından Mimaroba’da hayata geçirilen Dia Bella projesinin yüzde 35'i satıldı. Satışların Şubat ayında başladığı proje 131 daireden meydana geliyor. 

Mimaroba Dia Bella ödeme planı!

Ahmet Kul İnşaat imzası taşıyan Mimaroba Dia Bella'da 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire seçenekleri sunuluyor..

Ahmet Kul İnşaat iki yeni proje için kolları sıvadı!

Ahmet Kul İnşaat, 2018 yılında Topkapı'da 2 büyük projeye imza atmaya hazırlanıyor. Firma bu yıl içinde Mimaroba ve Bitez'de iki yeni şantiyesini daha devreye alacak.

Ahmet Kul İnşaat'tan Topkapı'ya 2 yeni proje!

Ahmet Kul İnşaat'ın hızla yükselen başarı grafiğinden söz eden Ahmet Kul İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Kul "2018 yılında Topkapı'nın merkezi noktasında bulunan arsa portföyleri ile ülke genelinde ses getirecek 2 büyük projeye imza atmaya hazırlanıyoruz" dedi.

Çayyolu Koru Mahallesi sakinlerinden Ahmet Taner Kışlalı Parkı tepkisi!

Koru Mahallesi sakinleri, Ahmet Taner Kışlalı Parkı’nın bir bölümünün Ankara Okçuluk İhtisas Spor Kulübü’ne verilmesine tepki gösterdi.

Ahmet Kul topkapı konut projesi Haberi

Ahmet Kul topkapı konut projesi

Bugüne kadar Lavinya Park, Otoport, Vetro City, Ginza Lavinya Park gibi önemli projeleri hayata geçiren Ahmet Kul İnşaat, İstanbul Mimaroba'da Dia Mare, Bodrum Yalıkavak'ta ise Solse 7 projelerini satışa çıkardı. Mimarisi Çamoğlu Mimarlık tarafından geliştirilen Dia Mare projenin geometrisi denizden maksimum faydayı almak için geliştirildi. 11 bin metrekarelik bir alan üzerinde konumlanan Dia Mare'de toplam 188 konut ve 17 ticari ünite yer alıyor. Kaba yapısı tamamen biten proje 2018 Mart'ta yeni sahiplerine teslim edilmeye başlanacak. Dia Mare'de 2+1'den 5+1'e değişen çok sayıda daire tipi bulunuyor. Bu yıl içinde Mimaroba ve Bitez'de iki yeni şantiyesini daha devreye alacak olan şirket 2018 yılında ise Topkapı'da 2 büyük projeye imza atmaya...