29 / 04 / 2024

Ahmet Kurutluoğlu doğuş

Ahmet Kurutluoğlu doğuş

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Grubun Baş Hukuk Müşaviri olarak görevlerini sürdüren Ahmet Kurutluoğlu kimdir? Ahmet Kurutluoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Kurutluoğlu..

Ulaştırma Bakanı açıkladı: Turistik Doğu Ekspresi'ne alternatif iki yeni tren hattı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdeleri arasında yer alan "Turistik Doğu Ekspresi"ne alternatif iki yeni tren hattı geldiğini duyurdu. 

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Otomobil fiyatları düşecek mi? Doğuş Otomotiv CEO'su Bilaloğlu açıkladı!

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ali Bilaloğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen araba fiyatları ile ilgili olarak "Döviz kurları yüzde 20-30 oranında artarken otomobil fiyatları aynı oranda artmıyorsa, döviz kurları gerilerken de fiyatların aynı oranda düşmeyeceği aşikar" dedi.

2022 gayrimenkul sektörü için yeniden doğuş yılı olacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu sektörle ilgili yaptığı önemli açıklamada 2022'nin gayrimenkul ve diğer sektörler için yeniden doğuş yılı olacağına inandığını söyledi.

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik ve Mahmutsefa Çelik ortaklığında kuruldu.

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Eski başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul Projesi ile ilgili olarak gelecek hafta kapsamlı bir rapor hazırlayacaklarını söyledi. Davutoğlu, "İstanbul'u savunmasız bırakır. Proje siyaset üstü taşınmalı. Savunma sorunları soğuk şekilde ele alınmalı" diye konuştu.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Necati Yirmibeşoğlu vefat etti!

Eski İGMD Başkanlarından Cemal Yirmibeş’in kardeşi, Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Talu'nun kayınpederi Necati Yirmibeşoğlu vefat etti.

Pendik Doğu Mahallesi imar planı askıda!

Pendik İlçesi, Doğu Mahallesi, 829 ada, 8 ve 14/A parsellerin bir kısmı ile bir kısım kadastral boşluğa ilişkin imar planı bugün askıya çıktı..

Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de açılacak!

Dünyanın beklediği Doğu Anadolu Gözlemevi'nin 2020'de faaliyete girecek. Erzurum Valisi Azizoğlu: "İleriyi görmek, çağın ötesine geçmek böyle bir şey. Belki kimse bunu hayal etmiyordu ama bu gerçekleşmek üzere. Bir buçuk sene sonra buradan uzayı gözlemlemeye başlayacağız" dedi.

Ahmet Arslan: Batı'da ne varsa Doğu'da da o olsun!

"Batı'da ne varsa Doğu'da da o olsun" diyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan'ı Ahmet Arslan, "Batıda talep var dolayısıyla arz oluşturalım, Doğu'da talep yoksa da biz arzı oluşturalım." şeklinde konuştu.

Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz tren hattıyla bağlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi. Projeler hakkında bilgi veren Arslan, Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'in tren hattıyla birbirine bağlanacaklarını söyledi.

Bakan Arslan'dan Doğu Karadeniz'e tren müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Doğu Karadeniz'e tren müjdesi verdi.

Ahmet Kurutluoğlu doğuş Haberi

Ahmet Kurutluoğlu doğuş

Ahmet Kurutluoğlu kimdir?

Ahmet Kurutluoğlu, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamlamış, daha sonra aynı üniversitenin İşletme Fakültesi'nden işletme yüksek lisans derecesi ve Hukuk Fakültesi'nden İş Hukuku yüksek lisans derecesi almıştır. 


1981 yılında Doğuş Grubu'na katılan Kurutluoğlu, Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat'ta Hukuk Danışmanı olarak görev yapmıştır. 


Halen, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Grubun Baş Hukuk Müşaviri olarak görevlerini sürdürmektedir.


Doğuş Holding..

1951 yılında kurulan Doğuş Grubu, başarılı geçmişiyle Türkiye'nin önde gelen grupları arasında yer almakta ve hizmet sektöründe bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmektedir.


Grup; finans, otomotiv, inşaat, medya, turizm ve hizmetler, gayrimenkul, enerji ve yeme-içme olmak üzere sekiz sektörde faaliyet göstermektedir. Doğuş Grubu ayrıca, mevcut hizmet verdiği sektörlerin yanı sıra spor, eğlence, teknoloji ve tarım alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesini sürdürmektedir.


Doğuş Grubu'nun...