08 / 05 / 2024

Ahmet Murat Biçer

Ahmet Murat Biçer

616 İkizler Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 12 Mart 2015'te, Maltepe'de Emel Oguray, Ahmet Murat Biçer ortaklığında kuruldu.

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Kuruldu!

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Bağçılar’da 500.000,00 TL bedelle Ertan Biçer tarafından Kuruldu.

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Ahmet Biçer ve Yavuz Kesmen ortaklığında kuruldu.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan 12 yıl önceki Van depremini hatırlattı: Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depremle ilgili anısını paylaşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,'' Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.

Hamd Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamd Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Altan ve Murat Düşer ortaklığında kuruldu.

Beka Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beka Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Bilal Habeşi Özer ve Kenan Biçer ortaklığında kuruldu.

Aybüke Seyahat Acenteliği Limited Şirketi kuruldu!

Aybüke Seyahat Acenteliği Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Murat Evcimen, Attila Güngörmüş, Buğra Gür ve Sıddıka Emreciksin ortaklığında kuruldu.

Akc Uluslararası İnşaat Yapı Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Akc Uluslararası İnşaat Yapı Dekorasyon Limited Şirketi Bahçelievler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Murat Akcan tarafından kuruldu.

3a Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Can Ardıçer, Cemil Aydın ve Ömer Ayan ortaklığında kuruldu.

Afyonkarahisar kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm uygulanacak mahallenin sakinleriyle buluştu

Biçer Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçer Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Buğra Biçer tarafından kuruldu.

Gülizar Biçer Karaca’dan Denizli'deki deprem çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Denizli art arda depremlere sahne olurken CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’dan kamuoyunun beklediği sorulara ilişkin cevaplar geldi.

Ems Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ems Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Emre Mermer ve Ahmet Murat Mermer ortaklığında kuruldu.

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Erpolat, Erol Biçer ve Kadir Ruhi Uğur ortaklığında kuruldu.

Ahmet Murat Biçer Haberi

Ahmet Murat Biçer

616 İkizler Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Oguray, Ahmet Murat Biçer ortaklığında kuruldu.


616 İkizler Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a-Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler  üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt  ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.   c-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma,eksiltme,teklif alma ve pazarlık usulü...