05 / 05 / 2024

Ahmet Nuri Tan vefat

Ahmet Nuri Tan vefat

Milli basketbolcu, D.G.S.A. Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan hayatını kaybetti.

Asgari ücrete yüzde 50 zam yapılacak mı? Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş'tan flaş açıklama!

Merakla beklenen 2024 yılı asgari ücret zammı, Türkiye'nin gündemindeki en önemli konularının da başında geliyor. Geçtiğimiz sene yüzde 50'lik zam gelen asgari ücretin bu sene ne kadar zamlanacağı merak ediliyor. Peki asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan vefat etti!

Milli basketbolcu, D.G.S.A. Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan hayatını kaybetti.

Ahmet Aras'tan Ali Ağaoğlu’nun Milas’taki projesine tepki!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ali Ağaoğlu'nun Milas'ta hayata geçirdiği konut projesine tepki gösteren paylaşımda bulundu. 

Dönüşüm için fon hazırlığı: Emlak vergisi ve DASK'tan pay alınacak!

AK Part Bursa Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç, ülkemizde 6 milyon riskli yapıdan söz edildiğini belirterek, kentsel dönüşümde finans modeli hazırladıklarını söyledi. Kılıç, "Finans model emlak vergileri ve DASK'tan alınan paylarla oluşacak" dedi.

Tanışlar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanışlar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bezgin tarafından kuruldu.

Ahmet Aras'tan esnaf kiraları açıklaması!

Bodrum, Fethiye, Marmaris esnafı devletten faizli kredi değil, hibe ve nakit desteği ile SGK ve Bağ-Kur borçlarının ertelenmesini ve kira desteği verilmesini istiyor. Esnaf 2021’e karamsar bakıyor.

Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama! O fayda yıkıcı deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Ahmet Ercan beklenen Marmara depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kuzey Anadolu kırığının sınır tanımadığını vurgulayan Ercan, Marmara'da İstanbul ve Tekirdağ kolunda deprem beklediklerini bütün odaklanmalarının bu noktada olduğunu kaydetti. 

Ahmet Hakan'dan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul uyarısı!

Gazeteci Ahmet Hakan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul projesi hakkında dostane uyarılarda bulundu. Hakan, İmamoğlu'na "Bütün varoluşunuzu “Kanal İstanbul” üzerinden tanımlamaktan vazgeçin" diyor...

Ahmet Haşim Baltacı Arnavutköy projelerini anlattı!

Arnavutköy Belediye Başkanı ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Ahmet Haşim Baltacı, Arnavutköy 2023 Vizyon Tanıtım Programında vatandaşlar ile buluştu. 

Turhal Şeker Fabrikası blok satıştan çıkarıldı!

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ahmet Arat Turhal Şeker Fabrikası'nın blok satıştan çıkarıldığını söyleyerek, "Ayrı satışa sunularak, Tokatlıların bu fabrikayı satın almalarına imkân sağlanmıştır" dedi.

Ahmet Kalafat'tan Mahmutbey’de konut projesi açıklaması!

Nurtop A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Kalafat, Bağcılar’da bulunan arsa ile ilgili basında çıkan 'Mahmutbey’deki akaryakıt istasyonu projesi iptal' başlıklarla ilgili haberlere açıklama yaptı.

Iğdır hızlı trenle tanışacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Iğdır'daki projeler ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, havalimanı ile tanışan Iğdır'ın hızlı trenle de tanışacağını belirtti.

Ahmet Nuri Tan vefat Haberi

Ahmet Nuri Tan vefat

Milli basketbolcu, D.G.S.A. Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan vefat etti. Merhumun cenazesi bugün kılınacak öğle namazına müteakip Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 

Emlakkulisi.com ailesi olarak Ahmet Nuri Tan'ın yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz....