21 / 05 / 2024

Ahmet onur 2021 açıklamaları

Ahmet onur 2021 açıklamaları

Kollektif Hose Kurucu Ortağı Ahmet Onur pandemi nedeniyle önümüzdeki yıl esnek ofislerin daha çok önem kazanacağını dile getirdi.

Kepi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kepi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de Ahmet Onur Kefeli tarafından kuruldu.

2021'de evini satanlar dikkat! İşte vergilendirme kriterleri...

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde gayrimenkul satışlarından kazanç elde eden mülk sahiplerinin ödeyeceği verginin kriterlerini kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın '2021’de el değiştiren 3 milyon mülk için vergilendirme kriterleri' başlıklı yazısı...

2018-2021 yıllarında satılan araziler meclis gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bakanlık tarafından 2018-2021 yılları arasında satışı yapılan arazilere ilişkin soru önergesi verdi. 

Ofis sektöründe trendler sil baştan değişiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Didem Eryar Ünlü, koronavirüs salgınıyla değişen ofis sektörünü ve Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Onur'un konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Didem Eryar Ünlü'nün 'İş hayatında “olasılıklar dünyası”nın kapısı aralandı' başlıklı yazısı...

Pasam 2021 İnşaat Reklam Temizlik Mobilya Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Pasam 2021 İnşaat Reklam Temizlik Mobilya Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılıçdoğan tarafından kuruldu.

Pasam 2021 İnşaat Reklam Temizlik Mobilya Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Pasam 2021 İnşaat Reklam Temizlik Mobilya Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılıçdoğan tarafından kuruldu.

Mimar Ahmet Kıran hayatını kaybetti!

ODTÜ Mimarlık mezunu Mimar Ahmet Kıran, 24 Şubat 2021 tarihinde Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde vefat etti. 

2021'de esnek ofis çözümleri öne çıkacak!

Kollektif Hose Kurucu Ortağı Ahmet Onur pandemi nedeniyle önümüzdeki yıl esnek ofislerin daha çok önem kazanacağını dile getirdi.

Uzmanından korkutan uyarı! 2021-2022'de de yaşanacak!

Türkiye'de 2020'de 6 büyük deprem meydana geldiğini belirten Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Bu durumun 2021 ile 2022 yıllarında benzer biçimde süreceğini bekliyorum” dedi.

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği konutlar 2021'de tamamlanacak!

Türkiye'nin Tiran Büyükelçisi Murat Ahmet Yörük, Arnavutluk'ta geçen yıl yaşanan depremden sonra yapılacak konutların devam eden çalışmalarında inceleme yaptı. Yörük, konutların inşasının 2021'de bitirileceğini söyledi. Bu kapsamda, gelecek 3 veya 4 hafta içinde projenin temelinin atılacağını belirt

Kolektif House 2021'de yurtdışına açılacak!

Kolektif House, bugün İstanbul’da iki yakada 4 ofisiyle 1.500 şirkete ev sahipliği yapıyor. Girişimin kurucu ortağı ve CEO'su Ahmet Onur, 2021’de de yurt dışında en az iki ülkede operasyonlarımızın başlamasını hedefliyoruz” dedi...

Şengel İnşaat'ın sahibi Ahmet Şengel kişisel konkordato ilan etti!

Kuşadası'nda faaliyet gösteren Şengel İnşaat'ın sahibi Ahmet Şengel kişisel konkordato ilan etti. Şengel, "Mallarımızın haraç mezat satılmasını önlemek için bankalara karşı onur savaşı veriyoruz" açıklamasında bulundu.

Dt Deniz Dibi Tarama Deniz İnşaatı Limited Şirketi kuruldu!

Dt Deniz Dibi Tarama Deniz İnşaatı Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 12 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Çelebi ve Ahmet Onur ortaklığında kuruldu.

Ahmet onur 2021 açıklamaları Haberi

Ahmet onur 2021 açıklamaları

Kollektif Hose Kurucu Ortağı Ahmet Onur, koronavirüs nedeniyle 2021 yılı sektörde yaşanacak değişimler hakkında bilgi verdi. Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre Onur, esnek ofislerin gelecek dönemde hayati önem kazacağını belirtti.

Ahmet Onur konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Pandemi döneminde ideal ofis dünyasının beklentilerine yanıt veren Kolektif Enterprise, Kolektif Suites adında iki yeni nesil ofis çözümünün yanı sıra sunduğumuz hizmetleri dijitale taşıdığımız Dijital Üyelik'i hayata geçirdik.

2021 yılında da esnek ofis çözümlerimizi kurumların ihtiyaç ve beklentilerine en iyi şekilde cevap verecek biçimde geliştirerek büyümeye devam edeceğiz. Şu an için tam lokasyon veremesek de yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere 4-5 farklı planımız mevcut diyebiliriz. Pandemi ile birlikte çalışma mekânı kavramına yeni anlamlar yüklenmeye başlandı. Önümüzdeki dönemde uzaktan çalışma modelini destekleyici ve...