01 / 05 / 2024

2021'de esnek ofis çözümleri öne çıkacak!

2021'de esnek ofis çözümleri öne çıkacak!

Kollektif Hose Kurucu Ortağı Ahmet Onur pandemi nedeniyle önümüzdeki yıl esnek ofislerin daha çok önem kazanacağını dile getirdi.



Kollektif Hose Kurucu Ortağı Ahmet Onur, koronavirüs nedeniyle 2021 yılı sektörde yaşanacak değişimler hakkında bilgi verdi. Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre Onur, esnek ofislerin gelecek dönemde hayati önem kazacağını belirtti.

Ahmet Onur konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Pandemi döneminde ideal ofis dünyasının beklentilerine yanıt veren Kolektif Enterprise, Kolektif Suites adında iki yeni nesil ofis çözümünün yanı sıra sunduğumuz hizmetleri dijitale taşıdığımız Dijital Üyelik'i hayata geçirdik.

2021 de esnek ofis çözümleri öne çıkacak!

2021 yılında da esnek ofis çözümlerimizi kurumların ihtiyaç ve beklentilerine en iyi şekilde cevap verecek biçimde geliştirerek büyümeye devam edeceğiz. Şu an için tam lokasyon veremesek de yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere 4-5 farklı planımız mevcut diyebiliriz. Pandemi ile birlikte çalışma mekânı kavramına yeni anlamlar yüklenmeye başlandı. Önümüzdeki dönemde uzaktan çalışma modelini destekleyici ve verimliliği artırdığı kanıtlanmış esnek ofis çözümleri öne çıkacak." 
 

Kovid-19'la ofis dünyası değişti!


Geri Dön