30 / 04 / 2024

ahmet özyazıcı kim

ahmet özyazıcı kim

Özyazıcı İnşaat ve Aslı İnşaat’ın ortak kurucularından olan Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı kimdir? Ahmet Özyazıcı, Özyazıcı İnşaat ile hangi projeleri hayata geçirdi?

Ahmet Özyazıcı: Binaların yüzde 99u depremle yıkılır!

Gündeminde Adalar manzaralı projesi, Galataport ve Haydarpaşa ihaleleri var. Bu projeleri İstanbulu güzelleştirmek kadar sağlamlaştırmak için de gerekli buluyor

Ahmet Kacar Kimdir? Ahmet Kacar ne iş yapmaktadır? 

Ahmet Kacar kimdir? Ahmet Kacar'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kim olduğu ve Ahmet Kacar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi Mart 2023’te tamam!

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi için hızla çalışmalarını sürdürüyor. Projenin projenin Mart 2023’te bitirilmesi ve Aralık 2024’te iskana açılması planlanıyor.

Halıcıoğulları Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halıcıoğulları Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Halıcı tarafından kuruldu.

Özyazıcı Beykoz projesi fiyat!

Özyazıcı Beykoz projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Özyazıcı Beykoz projesi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede?

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesinin detayları belli oldu!

Özyazıcı İnşaat'ın Beykoz'da hayata geçireceği dev projenin detayları belli oldu. Proje 1 milyon 804 bin metrekare alan üzerinde yükselecek.

Salih Tatlıcı'nın miras davasında şok karar!

10 yıl önce ölen Salih Tatlıcı’nın mirasıyla ilgili davanın son duruşmasına oğul Ahmet Tatlıcı katılmayınca, dosyanın düşürülmesine karar verildi. 

Ömer Faruk Kalyoncu ve Ahmet Özyazıcı'dan yeni şirket!

Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Kalyoncu ve Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı ortaklığında bugün yeni bir şirket daha kuruldu. Ozr Yapı Ticaret Anonim Şirketi 60 milyon TL sermaye bedeli ile sektöre giriş yapacak. 

Ozr Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ozr Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile  Ömer Faruk Kalyoncu ve Ahmet Özyazıcı ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ ve Özyazıcı Beykoz'daki dev projesine başlıyor!

Kiptaş ve Özyazıcı İnşaat Merter ailesi, Beykoz'daki 553 villadan meydana gelecek dev projesi için düğmeye bastı. Projenin Aralık 2023'te tamamlanması planlanıyor...

Özyazıcı Mühendislik İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Özyazıcı Mühendislik İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Akın Özyazıcı tarafından kuruldu. 

Ahmet Muhlis Cüher İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmet Muhlis Cüher İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Ahmet Muhlis Cüher tarafından 56 milyon 742 bin TL sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 

Özyazıcı İnşaat'tan kamuoyuna açıklama!

Özyazıcı İnşaat, hakkında çıkan mağduriyet haberleri için kamuoyuna açıklama yaptı. Açıklama ''Söz konusu sahte çek ve senetler ile firmamızın hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır'' ifadeleri yer aldı...

ahmet özyazıcı kim Haberi

ahmet özyazıcı kim

Ahmet Özyazıcı kimdir?

Ahmet Özyazıcı, 1961 Samsun doğumlu. Özyazıcı, 25 Mayıs İlköğretimde ilkokulu tamamladı. Ortaöğretimini 25 Mayıs Orta Okulu’nda, liseyi ise 25 Mayıs Lisesi’nde bitirdi. Ahmet Özyazıcı bugün, Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı.


İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi Elektrik Mühendisliği bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Ahmet Özyazıcı, Özyazıcı İnşaat ve Aslı İnşaat’ın ortak kurucularındandır. 


Ahmet Özyazıcı, Özyazıcı İnşaat’ı 1987 yılında kurdu. Ihlamur Evleri, Ihlamur AVM, Ünalan Konutları, Silivri KİPTAŞ Konutları, Maltepe KİPTAŞ 1.Etap Konutları, KİPTAŞ İkitelli Konutları, Başakşehir Devlet Hastanesi gibi projeleri hayata geçirdi.


Ahmet Özyazıcı’nın sahibi ve ortak olduğu şirketler:

1.Özyazıcı İnşaat

2.Aslı İnşaat

3.Torun Yapı 

4.Torunlar-Özyazıcı İş Ortaklığı

5.Özyazıcı İnşaat-Karadeniz Örme Proje Ortaklığı


Ahmet Özyazıcı'nın iş deneyimi:

1.Elomsan Aş. 

2.Ülker Gıda

3.İstanbul Dünya Ticaret Merkezi

4.Mercedenz Benz Türk Aş.

5.Siemens Sanayi ve Ticaret Aş.

6.Türkiye Tarım Kooperatifleri Merkezi

7.Tempo Dış Ticaret

8.KİPTAŞ 

9.TOKİ

10.MTU Motor


Özyazıcı İnşaat projeleri:

Tamamlanan Projeler:

1.Nish...