14 / 05 / 2024

Ahmet Pek biyografi

Ahmet Pek biyografi

Ahmet Pek, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan isimler arasında yer alıyor. Peki, Ahmet Pek kimdir?

Jal Vasconez İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jal Vasconez İnşaat Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İpek tarafından kuruldu.

Ahmet İpek: İnşaatçılar çocukları temel alarak proje üretmeli!

Yaklaşık 25 yıldır prestijli konut projeleri hayata geçiren İpektaş İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek, inşaatçıların çocukları temel alarak proje üretmeleri gerektiğini söyledi...

Ova Kule projesine Keçiören halkından yoğun ilgi!

Ova Kule projesi Ankara'nın Keçiören İlçesi'nde hayata geçiriliyor. İpektaş İnşaat Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek fiziki çevrenin çocuğun gelişimi üzerinde büyük önemi olduğunu söyledi. 

Ankara Ovacık'ta emlak piyasası hareketleniyor!

İpektaş İnşaat Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek, Ankara'da yapımı devam eden lüks konut projeleri hakkında açıklamalar yaptı ve Ovacık'ta emlak piyasasının hareketlendiğine dikkat çekti.

Ahmet Küçükbay kimdir?

Bayraklı'da İzmir'in en yüksek binasını inşa etmeyi planlayan kişi olarak tanınan Küçükbay Grup'un CEO'su Ahmet Küçükbay kimdir? Ahmet Küçükbay bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ahmet Küçükbay biyografi...

Ahmet Güneş'ten 2016 yeni iç mimari trendleri!

İç mimari alanında 2008 yılından bu yana profesyonel bir ekiple pek çok alanda önemli işlere imza atmış olan genç, iç mimar Ahmet Güneş, her yıl yeni tercihlerle harmanlanan mekân tasarımlarında 2016 trendlerini açıkladı.

Ahmet Ağırman: Hazır betonda yüksek kalite, deprem esnasında riski azaltıyor!

İSTON Genel Müdürü Ahmet Ağırman Depremler, her yıl dünyanın pek çok noktasında can ve mal kaybına neden oluyor. Depremden korunmanın yollarından biri de sağlam betondur" dedi.

Ahmet Ağırman: Depreme karşı önce sağlam beton!

İSTON Genel Müdürü Ahmet Ağırman Depremler, her yıl dünyanın pek çok noktasında can ve mal kaybına neden oluyor. Depremden korunmanın yollarından biri de sağlam betondur" dedi.

Ahmet Pek kimdir?

Ahmet Pek, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan isimler arasında yer alıyor. Peki, Ahmet Pek kimdir?

Pera Palace Hoteli'nde Ahmet Ümit odası açılacak!

Yazar Ahmet Ümit'in ismi, Pera Palace Hoteli'nin 410 numaralı odasına verilecek. Hotelden yapılan açıklamada, 19. yüzyıldan bu yana pek çok ünlü isme ev sahipliği yapan hotelin, ünlü konuklarının ismini, odalarına vererek ölümsüzleştirdiği hatırlatıldı...

Ahmet Yetim 8 villasını ve 10 dairesini hayvanlara tahsis etti!

Ahmet Yetim'in hayvan sevgisi sınır tanımıyor. 8 villasını ve 10 dairesini kedi, köpek, tavuk, horoz ve kazların bakımı için tahsis eden Yetim "En büyük hayalim sadece hayvanların yaşadığı bir köy yapmak" diyor...

Ahmet Vefik Alp açıkladı: Taksim'e cami geliyor!

Yıllardır tartışılan Taksim Meydanı'na cami gerçek oluyor. Ahmet Vefik Alp 'gizli proje'yi hazırladıklarını söyledi

Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Ahmet Büyükduman'ı ağırladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde İstanbul Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Büyükduman'ı ağırladı

Ahmet Pek biyografi Haberi

Ahmet Pek biyografi

Ahmet Pek kimdir?

Ahmet Pek, 1957 yılında Sivas’ta doğmuş olup, ilkokul ve ortaokulu Sivas’ta okumuştur. Lise öğrenimini 1973–1976 yılları arasında Polis Koleji’nde, yüksek öğrenimini ise 1976-1979 yılları arasında Polis Akademisinde tamamlamıştır. 


Polis Akademisinden mezun olduktan sonra Samsun Emniyet Müdürlüğü’nde ilk görevine başlamış olup, buradaki görevine 1983 yılına kadar devam etmiştir. 1983–1985 yılları arasında İtalya’nın Napoli Başkonsolosluğunda güvenlik ataşesi olarak görevlendirilmiştir. 


Yurtdışı görevi dönüşünde 1985–1988 yılları arasında Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünde çalışmıştır.1988 -1993 yılları arasında Polis Kolejinde Şube Müdür Vekilliği görevini yürütmüştür. 1993 -1995 yılları arasında Niğde İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Asayiş Şube Müdürü olarak görev almıştır. 


1995–2001 yılları arasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde sırasıyla; Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik Şube Müdürlüğü, Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü, Personel Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve...