06 / 05 / 2024

Ahmet Şahin yeni konakla tesisleri

Ahmet Şahin yeni konakla tesisleri

Nevşehir'in Gülşehir ilçesi Kapadokya bölgesinin önemli turistik potansiyele sahip yerleşim merkezlerinden biri konumunda. Ancak, bu değerler ne yazık ki şu ana kadar hak ettiği ölçüde tanıtılmış ve değerlendirilebilmiş değil.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama: Çanakkale 6.8 ile 7.4 arasında bir depreme gebedir!

Çanakkale'de yaşanan ve İstanbul'da da hissedilen 4.9 şiddetindeki depremden sonra Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama geldi. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o açıklaması...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan büyük İstanbul depremi için iki yeni tarih!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan büyük bir endişeyle beklenen Marmara depremi hakkında yeni tarihler verdi. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın verdiği iki yeni tarih...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 'Yeni kıyımlar olacak' dedi! Deprem uzmanı bölgeleri tek tek açıkladı!

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, dün 6 Şubat depremlerinde büyük hasar gören ve asrın felaketinin merkez üssü olan Kahramanmaraş’taydı. Ercan kentte yaptığı gözlemler ile ilgili paylaşımlarının arasında kıyım olabilecek bir başka bölgeyi de açıkladı. 

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı! O illerin içine resmen soğuk sular serpti! Deprem beklenilmiyor!

Depreme dair uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu konuda Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan yeni açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Prof. Dr. Ahmet Ercan, her an deprem olabilecek yerleri bir bir açıkladı! Deprem sinyalleri nerelerden geliyor? 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, yeni deprem sinyali olan yerleri bir bir açıkladı. Peki deprem sinyalleri nerelerden geliyor? 

Ahmet Ümit'in merakla beklenen yeni kitabı

Türkiye'de polisiye edebiyat denilince akla ilk gelen isimlerden olan usta yazar Ahmet Ümit'in yeni kitabı Bir Aşk Masalı satışa çıktı. Peki masal türünde çıkan Bir Aşk Masalı'nın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Ahmet Temeltaş 5 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yeni şirket kurdu. Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu!

Marmaris'te meydana gelen yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu...

Şırnak’ta terör mağduru 43 aile için konut kuraları çekildi!

Şırnak’ta çekilen kura ile terör mağduru 43 aile yeni konutlarına kavuştu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Şahin, sokağa çıkma yasağı sürecinde terör olayları sebebiyle konutları yıkılan, hasar görenler için TOKİ tarafından inşa edilen evlerin kura çekimini yaptıklarını dile getirdi. 

Avni Çelik ve Ahmet Çelik yeni şirket kurdu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik yeni şirket kurdu. Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

İspa Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İspa Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin ve Mustafa Şahin ortaklığında kuruldu.

Ahmet Şahin yeni konakla tesisleri Haberi

Ahmet Şahin yeni konakla tesisleri

Nevşehir'in Gülşehir ilçesi Kapadokya bölgesinin önemli turistik potansiyele sahip yerleşim merkezlerinden biri konumunda. Ancak, bu değerler ne yazık ki şu ana kadar hak ettiği ölçüde tanıtılmış ve değerlendirilebilmiş değil. Açıksaray Harabeleri, Mantarkaya, St Jean Kilisesi gibi önemli turistik merkezlere sahip bulunan İlçenin turizmden daha fazla pay alabilmesinin ilçe esnafı açısından da son derece büyük bir önem arz ettiğini söyleyen Gülşehir esnaf ve sanatkarlar odası Başkanı Ahmet Şahin, ilçe de bir an önce konaklama tesisi sayısının artırılması gerektiğine dikkat çekti. Geçtiğimiz yıl hizmete giren Kartal Otelin turizm sezonunda yöreye gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini gördüğünü ifade eden Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Ahmet Şahin, yeni turistik tesislerin inşası için yerel yönetiminde elini taşın altına sokması gerektiğini belirtti. 



Muşkara...