04 / 10 / 2024

Ahmet Sami Ceylan toki

Ahmet Sami Ceylan toki

Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette dernek yöneticileri ile görüşen Ceylan, TOKİ tarafından Çorum'a yaptırılacak olan konutlara ilişkin bilgi verdi.

Ceylanlar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylanlar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bilal Ceylan ve Hakan Ceylan ortaklığında kuruldu.

Çorum Uğurludağ'a ucuz konut müjdesi!

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Uğurludağ halkına ucuz konut müjdesi verdi. Ceylan, Uğurludağ'ı yeniden yapılandırdıklarını anlattı.

TOKİ Çorum'da emekliler için bin konut üretecek!

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, Emekliler Derneği’ni ziyaret etti. Ahmet Sami Ceylan, emekliler için bin konut daha yapılacağını söyledi.

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi Ocak ayında açılacak!

AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi’nin Ocak ayından itibaren hizmete açılacağını açıkladı. 

TOKİ Çorum Emekliler Konutları'nın temeli Ağustos'ta atılacak!

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, emekliler ile bir araya geldi. Ceylan, TOKİ tarafından Slim Kent yakınlarında yapılması planlanan konutlar için Ağustos'ta temel atılacağını söyledi.

Çorum Hitit Üniversitesi'ne yeni spor salonu!

AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan, Hitit Üniversitesi'nin yapımı devam eden spor salonu inşaatını inceledi.

Çorum İskilip Cezaevi ihale ediliyor!

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İskilip Cezaevi projesinin bittiğini, bu ay içerisinde ihaleye çıkılacağını belirtti.

Ekşioğlu Lıfe İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Lıfe İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Sami Ekşi tarafından 1 milyon TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

TOKİ Mecitözü'ne konut yapacak!

Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan tüm ilçelere ayrımsız hizmet etmeyi ilke edindiklerini, bu kapsamda Mecitözü TOKİ konutlarının da kısa sürede hayata geçeceğini bildirdi.

Çorum'da TOKİ'nin emekli konutlarına yoğun talep!

Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette dernek yöneticileri ile görüşen Ceylan, TOKİ tarafından Çorum'a yaptırılacak olan konutlara ilişkin bilgi verdi.

Çorum emekli TOKİ projesi için imar planı bekleniyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansal Daire Başkanı, hemşehrimiz Ayhan Karaca’nın Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaretlerinde, Çorum’daki TOKİ projeleri değerlendirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 3 atama kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Mehmet Vargün, Ahmet Sami Kulaklıoğlu ve Ömer Sinan Bayçelebi hakkında atama kararı verildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ahmet Sami Ceylan: Dodurga'ya toplu konut projesi kazandıracağız!

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Dodurga Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut Idaresinin birlikte hayata geçirmeyi planladığı toplu konut projesi için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Ahmet Sami Ceylan toki Haberi

Ahmet Sami Ceylan toki

Emekliler Derneği Çorum Şubesi’ni ziyaret eden Ceylan konut talebini bildiklerini ve gereken yatırımların yapılacağını müjdeledi.


Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette dernek yöneticileri ile görüşen Ceylan, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çorum'a yaptırılacak olan konutlara ilişkin bilgi verdi.


Son derece sıcak ve samimi bir ortamda yapılan ziyarette emeklilerle sohbet eden Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, emeklilere yönelik yapılacak TOKİ konutlarını anlattı.


Ziyarette konuşan Emekliler Derneği Şube Başkanı Hıdır Kınıklı, Milletvekili Ceylan’ın her zaman emeklilere sahip çıktığını ve bütün vaatlerini yerine getirdiğini belirterek ziyaretin de kendilerini onurlandırdığını bildirdi. Dernek olarak 10 bini aşkın üyeleri olduğunu ve 7 binin üzerinde üyenin konut talebi bulunduğunu dile getiren Kınıklı bu konuda da destek istediklerini kaydetti.


Çorum...