06 / 05 / 2024

Çorum emekli TOKİ projesi için imar planı bekleniyor!

Çorum emekli TOKİ projesi için imar planı bekleniyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansal Daire Başkanı, hemşehrimiz Ayhan Karaca’nın Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaretlerinde, Çorum’daki TOKİ projeleri değerlendirildi.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansal Daire Başkanı, hemşehrimiz Ayhan Karaca’nın Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaretlerinde, Çorum’daki  TOKİ  projeleri değerlendirildi; emeklilere konut için belirlenen taşınmazın imar planının onayından sonra gerekli değerlendirmenin yapılacağı bildirildi. Ak Parti Seçim Beyannamesinde de yer alan “emekliler için konut projesi” çalışmalarına başlanacağı bildirildi. Çorum Emekliler Derneğinin talebi üzerine başlatılan projeyle ilgili; Çorum Merkez’de tespit edilen taşınmaz için planlama çalışmalarının başlatıldığı, imar planının onaylanmasından sonra gerekli değerlendirmenin yapılacağı ifade edildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansal Daire Başkanı, hemşehrimiz Ayhan Karaca, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı TBMM’de ziyaret etti. Görüşmelerde, Çorum’a 1.500’ü dar­orta gelir gurubu, 1.388’i alt gelir grubu, 160’ı yoksul grubu ve 440’ı da gecekondu dönüşüm projesi olmak üzere 3.488 konutun vatandaşlara teslim edildiği vurgulanarak, devam eden ve planlanan TOKİ projeleri de detaylı olarak değerlendirildi. Çorum Merkez Celilkırı Camii, 100 Yataklı İskilip Devlet Hastanesi, TSE Araç Kontrol Merkezi Binası, Alaca 2.Etap 220 Konut ve Ticaret Merkezi inşaatlarının devam ettiği, Kargı TOKİ 243 Konut ihalesinin 16.12.2015 tarihinde, Dodurga TOKİ 98 Konut ihalesinin de 12.01.2016 tarihinde yapılacağı bildirildi. Ayrıca yapımı devam eden Alaca 2.Etap projesi kapsamında 35 konutun emekli başvurusu kapsamında değerlendirileceği ifade edildi.


Çorum Haber 



Haber Çorum Hakimiyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Sungurlu Belediye Meclis Üyeleri; Veysel Dorukoğlu, Kadir Kolcu, Behçet Çağatay, Devlet Kanmış, İlyas Yıldırım, Murat Tanrıverdi, İlhan Ambarkütük, İrfan Kasımbuğ, Adem Balkanlıoğlu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Uslu ve heyet ziyarette, İhale hazırlıkları süren Sungurlu Barajı, proje aşaması devam eden ilçe merkezi derelerinin taşkından korunması projesi, cezaevi projesi, ilçe stadyumu ve TOKİ konut projesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Uslu, Belediye Meclis Üyelerinden TOKİ Konut Projesine hazırlanan İmar Planının biran önce onaylanması için gerekli çalışmaları yapmalarını isteyerek, “Sungurlu’nun temel sorunlarını çözmek öncelikli görevdir. Sorumluluklarımız kişisel kaprislere feda edilemez” dedi.

Çorum Hakimiyet 

Haber Çorum Haber'de şöyle yer aldı;

Ak Parti Seçim Beyannamesinde yer alan "emekliler için konut projesi" çalışmalarına başlanacağı bildirildi. Çorum Emekliler Derneğinin talebi üzerine başlatılan projeyle ilgili; Çorum Merkezde tespit edilen taşınmaz için planlama çalışmalarının başlatıldığı, iıııar planının onaylanmasından sonra gerekli değerlendirmenin yapılacağı ilade edildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Fiııansal Daire Başkam, hemşehrimiz Ayhan Karaca, Çorum Mille Ivekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu ve Çoru m Mille Ivekili Ahine I Sami Ceylanı TBMM'de ziyaret etti. Görüşmelerde, Çorum'a 1.500 ü dar-orta gelir gurubu, 1.388 i alt gelii' grubu, löO'ı yoksul gıubu ve 440'ı da gecekondu dönüşüm projesi olmak üzere 3.488 konutun vatandaşlara teslim edildiği vurgulanarak, devam eden vc planlanan TOKİ projeleri de detaylı olarak değerlendirildi. Çorum Merkez Celilkırı Camii, 100 Yataklı İskilip Devlel Has İanesi, TSK Araç Kontrol Merkezi Binası, Alaca 2. Etap 220 Konut ve Ticaret Merkezi inşaatlarının devanı et.t.iği, Kargı TOKİ 243 Konut ihalesinin 16.12.2015 tarihinde, Dodurga TOKİ 98 Konut ihalesinin de 12.01.2016 tal ihinde yapılacağı bildirildi. Ayrıca yapımı devam eden Alaca 2.Etap projesi kapsamında 35 konutun emekli başvurusu kapsamında değerlendirileceği ilade edildi. (Haber Merkezi) Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansal Daire Başkanı, hemşehrimiz Ayhan Karaca'nın Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan'ı ziyaretlerinde, Çorum'daki TOKİ projeleri değerlendirildi; emeklilere konut için belirlenen taşınmazın imar planının onayından sonra gerekli değerlendirmenin yapılacağı bildirildi. 

Çorum Haber 

Geri Dön