13 / 05 / 2024

toki çorum emekli projesi

toki çorum emekli projesi

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, Emekliler Derneği’ni ziyaret etti. Ahmet Sami Ceylan, emekliler için bin konut daha yapılacağını söyledi.

Çorum emekli TOKİ projesi için imar planı bekleniyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansal Daire Başkanı, hemşehrimiz Ayhan Karaca’nın Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaretlerinde, Çorum’daki TOKİ projeleri değerlendirildi.

TOKİ Çorum Kargı kurası bugün!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Çorum Kargı projesinde toplamda 243 adet daire bulunuyor. TOKİ Çorum Kargı kurası bugün yapılacak.

TOKİ Çorum Kargı kurası bugün!

TOKİ Çorum Kargı konut belirleme kurası bugün başlıyor. Projede toplam 243 adet daire için kura heyecanı başladı.

TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kura 2016!

Çorum Alaca 2.Etap'ta 220 adet daire için kura heyecanı başladı. İşte TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kura 2016 detayları...

TOKİ Çorum Kargı kura çekimi yarın!

TOKİ Çorum Kargı kura çekimi yarın saat 10:00'da yapılacak. Projede toplam 243 adet daire için kura heyecanı başladı.

TOKİ Çorum Kargı kura sonucu!

Çorum Kargı Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın birlikte hayata geçirdikleri 243 konutluk projede sona gelindi. TOKİ Çorum Kargı'da kuralar çekiliyor.

TOKİ Çorum Kargı kurası yarın!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi'nin ortaklığıyla hayata geçirilen 243 konutluk TOKİ Çorum Kargı projesinde kura için geri sayım başladı. TOKİ Çorum Kargı kurası yarın..

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekimi 2016!

220 daireden meydana gelen TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde kura için geri sayım başladı. TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekimi 2016 detayları...

TOKİ Çorum Kargı Konutları kura yeri!

243 adet daireden oluşan TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda kura çekimi için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Çorum Kargı Konutları kura yeri...

TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kura çekilişi!

Çorum Alaca Belediyesi'nin katkılarının bulunduğu projede kura çekiliş heyecanı başladı. İşte TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kura çekilişi...

TOKİ Çorum Uğurludağ'da 100 konut inşa ediyor!

Çorum’un Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, ilçede Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapımına başlanan TOKİ evlerinin inşaatını gezdi.

TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kura çekim yeri!

Toplamda 220 adet daire için kura heyecanı başladı. İşte TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kura çekim yeri...

TOKİ Çorum Kargı kura çekilişi ne zaman?

Toplam 243 adet dairenin bulunduğu proje Çorum Kargı Belediyesi'nin katkısı bulunuyor. Peki TOKİ Çorum Kargı kura çekilişi ne zaman?

2016 TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kurası!

Çorum Alaca TOKİ projesi TOKİ ile Çorum Alaca Belediyesi'nin ortak imzasına sahip. İşte 2016 TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kurası...

toki çorum emekli projesi Haberi

toki çorum emekli projesi

Konuşmasında ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren emekliler Derneği Başkanı Hıdır Kınıklı, emekliler için yaptırılan ilk etap konukların kaba inşaatının bitmek üzere olduğunu, ikinci etabın da temellerine başlamak üzere çalışmalara devam ettiklerini söyledi. 

Çorum Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre emekli konutları için Ak Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın kendilerine çok büyük destekler verdiğini belirten Kınıklı, kendisine teşekkür ettiklerini ayrıca Kapaklı istikametindeki emeklilerin de konut istediğini bu konuda da Milletvekili Ceylan’dan destek istediklerini dile getirdi. 

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan da konuşmasında milletvekili olarak görevlerini yaptıklarını, TOKİ tarafından yapımı devam eden 750 konutun zamanında teslim edileceğini ve bununla da kalmayacaklarını dile getirdi.

Mevcut emekli konutlarının yapıldığı alanın etrafının yeşil alan işaretlendiğini anlatan Ahmet Sami Ceylan, bu yeşil...