19 / 05 / 2024

Çorum emekli TOKİ projesi

Çorum emekli TOKİ projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansal Daire Başkanı, hemşehrimiz Ayhan Karaca’nın Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaretlerinde, Çorum’daki TOKİ projeleri değerlendirildi.

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi?

Ev hayali kuran emeklinin bu hayalini gerçekleştirmek için başlattığı kampanyaya adeta talep yağan TOKİ, emekliyi 116 bin 400 TL'ye ev sahibi yapacak. Peki TOKİ emekli başvuru şartları neler? Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi? Hangi belgeler isteniyor? İşte yanıtı...

Çorum Dodurga TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

Çorum Dodurga TOKİ'de yer alan 37 konut için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Çorum Dodurga TOKİ başvuru tarihleri 2017!

Çorum Dodurga TOKİ başvuruları bugünden itibaren başlıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

Çorum Dodurga TOKİ son sözleşme tarihi!

Çorum Dodurga TOKİ son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 63 adet konut yer alıyor.

Çorum Devane TOKİ kura sonuçları 3+1!

Çorum Devane TOKİ kura sonuçları 3+1 henüz açıklanmadı. Çorum Devane TOKİ kura sonuçları 3+1 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Çorum Emekli Konutları projesinde sona gelindi!

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu’na bağlı Türk Büro-Sen Çorum Şubesi Başkanı Sami Çam, Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı’ya bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Çorum Alaca TOKİ 47 konut kura sonucu!

Çorum Alaca TOKİ 47 konut kura sonucu henüz açıklanmadı. Çorum Alaca TOKİ 2 Etap kura sonucu açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Çorum Devane TOKİ başvuru tarihleri 2016!

Çorum Merkez Devane Mahallesi Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 140 adet 3+1 konut kuralı satışa sunuluyor. İşte Çorum Devane TOKİ başvuru tarihleri 2016...

TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kura çekilişi bugün!

Çorum Alaca TOKİ 2.Etap'ta toplam 220 adet konut iğçin kura heyecanı başladı. TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kura çekilişi bugün...

Çorum Kargı TOKİ kura sonucu!

Çorum Kargı TOKİ kura sonucu bugün saat 14:00'ten itibaren açıklandı. Projede 243 adet konut satışta.

Çorum Kargı TOKİ kura çekilişi bugün!

TOKİ Çorum Kargı'da toplam 243 konut için kura heyecanı başladı. Çorum Kargı TOKİ kura çekilişi bugün...

Çorum emekli TOKİ projesi Haberi

Çorum emekli TOKİ projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansal Daire Başkanı, hemşehrimiz Ayhan Karaca’nın Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaretlerinde, Çorum’daki TOKİ projeleri değerlendirildi; emeklilere konut için belirlenen taşınmazın imar planının onayından sonra gerekli değerlendirmenin yapılacağı bildirildi. Ak Parti Seçim Beyannamesinde de yer alan “emekliler için konut projesi” çalışmalarına başlanacağı bildirildi. Çorum Emekliler Derneğinin talebi üzerine başlatılan projeyle ilgili; Çorum Merkez’de tespit edilen taşınmaz için planlama çalışmalarının başlatıldığı, imar planının onaylanmasından sonra gerekli değerlendirmenin yapılacağı ifade edildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansal Daire Başkanı, hemşehrimiz Ayhan Karaca, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı TBMM’de ziyaret etti. Görüşmelerde, Çorum’a 1.500’ü dar­orta gelir gurubu, 1.388’i alt gelir grubu, 160’ı yoksul grubu ve 440’ı da gecekondu...