04 / 05 / 2024

Ahmet Sami Ceylan: Dodurga'ya toplu konut projesi kazandıracağız!

 Ahmet Sami Ceylan: Dodurga'ya toplu konut projesi kazandıracağız!

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Dodurga Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut Idaresinin birlikte hayata geçirmeyi planladığı toplu konut projesi için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.



AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Dodurga Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mustafa Aydın ile görüşerek toplu konut projesi hakkında görüş alışverişinde bulundu. 


TOKİ ile yapılan görüşmeler sonucu anket çalışması başlatıldığını açıklayan Ceylan, şuanda 150'inin üzerinde belediyeye talep iletildiğini, kaymakamlık tarafından da lojman talebinde bulunulduğunu belirtti. 


Dodurga Belediyesi'ninde projenin hayata geçirileceği bölge noktasında arayışlannın devam ettiğini dile getiren Ceylan, Dodurga Belediyesi'nin konut yapılacak araziyi tespit ettikten sonra arsayı TOKİye devredeceğini dile getirdi. Alaca ve Osmanak'ın ardından Dodurgaya da prestijli bir konut projesi kazandıracaklannı anlatan Ceylan,'Dodurga belediyemiz ve milletvekilimiz Cahit Bağcının gayretleri en kısa sürede Dodurga ilçemiz de toplu konut projesi ile tanışacak. Belediye başkanımız Mustafa Aydının geçmişten gelen tecrübeleriyle yeni donemde de daha güzel çalışmalar yapacağına inanıyoruz. Parti teşkilatlan ve milletvekilterimizle başkanımıza her türlü desteği vereceğiz' diye konuştu.


Kent Haber


Geri Dön