22 / 05 / 2024

AKP Çorum İl başkanı

AKP Çorum İl başkanı

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Dodurga Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut Idaresinin birlikte hayata geçirmeyi planladığı toplu konut projesi için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Çanakkale Bozcaada, Çorum ve Kayseri'de 22 adet arsa satılıyor! Belediyeler tek tek açıkladı! 

Çanakkale Bozcaada, Çorum Kargı ve Kayseri Merkez'de yer alan 22 adet arsa satılıyor. Peki 3 ilde satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İl Özel İdare başkentte yurt ve arsa satacak!

Çorum İl Özel İdaresi başkent Ankara'da yurt ve arsa satacak. Söz konusu ihale 15 Kasım tarihinde yapılacak.

Sancaktepe Akpınar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Akpınar Mahallesi, 8931 ada, 2 parselin bir kısmı ile kadastral yol niteliğinde olan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Lütfullah Akpınar Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Lütfullah Akpınar Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Lütfullah Akpınar tarafından kuruldu.

Sancaktepe Akpınar Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Akpınar Mahallesi 8274 Ada 2, 3, 4, 5 ve 6 nolu Parsellere İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Çorum'da Milli Eğitim'e arsa tahsis edildi!

Çorum İl Genel Meclisi üyeleri, İl Özel İdaresi'ne bağlı arsayı okul inşaatı için arsa tahsis etti.

Divanhane Eski Karakol Binası'ndaki yıkım tartışmaları büyüyor!

Yıkım çalışmaları başlatılan Divanhane Eski Karakol Binası ile ilgili AKP ve İBB arasında 'ihya' tartışması devam ediyor. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve İBB AKP Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu’ya çağrıda bulundu.

Türk Kızılay'dan Çorum'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Çorum İli, Merkez İlçesi, Ulukavak Mahallesi, 2667 ada, 3 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

Çorum'da Eylül ayında 818 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) tarafından açıklanan rakamlara göre; Çorum'da Eylül ayı içerisinde 818 konut satıldı.

Çorum'da 8 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Çorum İcra Dairesi, Çorum İli, Merkez İlçesi, Çepni Mahallesi'nde bulunan arsayı ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 8 milyon 20 bin 738 TL olarak belirlendi. 

Tarihi Çorum Kalesi içindeki metruk yapılar yıkılıyor!

Anadolu Selçuklu Devleti döneminde Sultan Kılıç Arslan tarafından 11'inci yüzyılda yaptırıldığı tahmin edilen Çorum Kalesi içinde yer alan metruk yapıların yıkımına başlandı.

Çorum'da 17.2 milyon TL'ye satılık fabrika!

Çorum İcra Dairesi, Çorum İli, Merkez İlçesi, Pınarçay Köyü'nde bulunan fabrika ve arasını 17 milyon 243 bin 233 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 2 Eylül 2020 günü gerçekleşecek.

Çorum'da 3-5 yaşında olan binalar dökülüyor! 

Çorum CHP Belediye Meclis Grup Başkanı Tuncay Yılmaz, Çorum Belediyesi'nin 3-5 yıl içerisinde yaptırdığı tesis ve binaları teslim aldıktan sonra, 5 milyon 581 bin TL daha tadilat için para harcadığını iddia etti.

AKP Çorum İl başkanı Haberi

AKP Çorum İl başkanı

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Dodurga Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mustafa Aydın ile görüşerek toplu konut projesi hakkında görüş alışverişinde bulundu. 


TOKİ ile yapılan görüşmeler sonucu anket çalışması başlatıldığını açıklayan Ceylan, şuanda 150'inin üzerinde belediyeye talep iletildiğini, kaymakamlık tarafından da lojman talebinde bulunulduğunu belirtti. 


Dodurga Belediyesi'ninde projenin hayata geçirileceği bölge noktasında arayışlannın devam ettiğini dile getiren Ceylan, Dodurga Belediyesi'nin konut yapılacak araziyi tespit ettikten sonra arsayı TOKİye devredeceğini dile getirdi. Alaca ve Osmanak'ın ardından Dodurgaya da prestijli bir konut projesi kazandıracaklannı anlatan Ceylan,'Dodurga belediyemiz ve milletvekilimiz Cahit Bağcının gayretleri en kısa sürede Dodurga ilçemiz de toplu konut projesi ile tanışacak. Belediye başkanımız Mustafa Aydının geçmişten gelen tecrübeleriyle yeni donemde de daha güzel çalışmalar yapacağına inanıyoruz. Parti teşkilatlan...