12 / 05 / 2024

Ahmet Savaşan haberleri

Ahmet Savaşan haberleri

Turizm İşletmeleri Genel Müdürü Ahmet Savaşan katıldığı bir televizyon programında, sağlık turizminin ülkelerin ekonomilerini yakından ilgilendiren önemli bir konu olduğuna dikkat çekerek, sağlıktaki başarının, turizmi tetiklediğini vurguladı.

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Milyonlarca insan olası İstanbul depremi ile ilgili uzmanların yorumlarını takip etmeye devame diyor. Konuyla ilgili Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi. 

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Savaşan Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Savaşan Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can Savaşan tarafından kuruldu.

İzmir'de 7.5 büyüklüğünde deprem olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı: Her an... 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Kahramanmaraş Depremi Işığında İzmir'in Deprem Çekincesi. Ne Yapmalı?” başlığı ile bir sunum gerçekleştirdi. Peki İzmir'de 7.5 büyüklüğünde deprem olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı: Her an... 

Bankaların emekli promosyon savaşı bitmiyor! Çıta 8 bin TL’ye dayandı! Koşan alıyor!

Emekli promosyon yarışı bitmek bilmiyor. Bankalar emeklileri, kendi bünyesine katmak için promosyon savaşlarına devam ediyor. İşte detaylar!

Emra Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Emra Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de Ahmet Kağan Yıldırım  tarafından  kuruldu.

Emra Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emra Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de Ahmet Kağan Yıldırım tarafından kuruldu.

Kripto piyasasında deprem! Yatırımcılar şokta

Kripto piyasası son yılların en düşük seviyesinde seyrederken, haziran ayından beri ödeme kriziyle savaşan kripto şirketi Celsius, resmen iflas başvurusu yaptı.

SEG SBM 6001/BM 6001 6 Programlı Bulaşık Makinesi A101’de Satışta! Sakın kaçırmayın! İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

SEG SBM 6001/BM 6001 mutfağınızda yerini bekliyor. Tüm inatçı lekelerle kolaylıkla savaşan 6 programlı bulaşık makinesine A101 ‘den uygun fiyata kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Peki, SEG SBM 6001/BM 6001 6 Programlı Bulaşık Makinesi A101’de ne kadar? İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Fed bu akşam altın fiyatlarının ayarlarıyla oynamaya geliyor! Yatırımcılar altın savaşına hazır olun...

Altın fiyatları için son dakika gelişmeleri milyonlar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatlarında bugün kritik gün! Fed Başkanı Jerome Powell  bu akşam konuşma yapacak ve konuşmadan sonra her an altının ayarları değişebilir. Yatırımcılar, altın savaşına hazır olun...

Ev kiraları 3'e katlandı! Konut sektörüne savaş dopingi!

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş sebebiyle Antalya'daki emlak piyasasında dalgalanmalar yaşanıyor. Her iki ülke vatandaşlarının da talebinin yoğun olduğu Antalya'da kira bedelleri 3-4 kat arttı.

Ahmet Savaşan haberleri Haberi

Ahmet Savaşan haberleri

Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Turizm İşletmeleri Genel Müdürü Ahmet Savaşan; tüm dünyada sağlıktaki başarının turizmi tetiklediğini ifade etti. Savaşan, ülkelerin ekonomilerini yakından ilgilendiren ve dünyada dikkatleri üzerine çeken sağlık turizminin, Kuzey Kıbrıs için de büyük fırsat yarattığını dile getirdi YDÜ Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Turizm İşletmeleri Genel Miidiirü Ahmet Savaşan; katıldığı bir televizyon programında, sağlık turizminin ülkelerin ekonomilerini yakından ilgilendiren önemli bir konu olduğuna dikkat çekerek, sağlıktaki başarının, turizmi tetiklediğini vurguladı. KKTC'de yaklaşık 20 bin yatak bulunduğunu belirten Savaşan; bunların % 55'inin beş yıldızlı otellerde, % 45'inin ise bir. iki. üç, dört yıldızlı otellerin yanı sıra butik otel ve tatil köylerinde olduğunu belirtti. İnşaatı devam eden 5 yıldızlı yeni otellerin de olduğuna işaret...