27 / 04 / 2024

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Milyonlarca insan olası İstanbul depremi ile ilgili uzmanların yorumlarını takip etmeye devame diyor. Konuyla ilgili Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi. 



6 Şubat Kahramanmaraş depreminin yaraları sarılmaya devam ederken deprem gerçeği bir kez daha ortaya çıktı. Ülke genelinde hemen hemen her gün deprem haberleri alırken, milyonların gözü kulağı olası İstanbul depreminde. Milyonlarca kişi, İstanbul depremi korkusu ve paniği içinde yaşamaya devam ederken uzmanlardan da konuyla ilgili farklı açıklamalar gelmeye devam ediyor. Olası İstanbul depremi için iki deprem uzmanı arasında gerginlik çıktı.  Yer Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Prof. Dr. Naci Görür'ün "İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir" açıklamasına karşı "İstanbul'da her an deprem olacağını gösteren bir tane kanıt gösterin size inanayım!" diyerek Naci Görür'e vatandaşlara korku pompaladığını söyledi. 

İSTANBUL'DA 7'DEN BÜYÜK DEPREM OLABİLİ: KANIT GÖSTERİM 

Olası İstanbul depremi için Yer Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Prof. Dr. Naci Görür'ün "İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir" dedi.

Yer Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, ise Görür'ün bu açıklamasına karşılık şu yanıtı verdi: "İstanbul'da her an deprem olacağını gösteren bir tane kanıt gösterin size inanayım!" dedi.

Naci Görür İstanbul da her an 7 den büyük bir deprem olabilir dedi Övgün Ahmet Ercan, kanıt gösterin cevabını verdi

TARTIŞMA SONUCUNDAN NE DERS ÇIKAR?

Deprem uzmanı Ahmet Ercan'ın bu eleştirisi, deprem konusunda farklı görüşlerin ve yaklaşımların olduğunu göstermesi bakımından değerli.  Ercan, Görür'ün açıklamalarının somut kanıtlara dayanmadığını ve bu tür açıklamaların korkuyu ve paniği artırdığınaa dikkat çekti. 

Ahmet Ercan'ın söz konusu eleştirisi, deprem konusundaki tartışması farklı görüşlerin daha net bir şekilde ortaya çıkmasını sağlayabilir. Bu durum, toplumda deprem bilincini artırabilir ve yetkilileri depreme karşı daha somut adımlar atmaya teşvik etmesi konusunda önemli olarak değerlendirildi. 

DEPREMİN NE ZAMAN OLACAĞINI SÖYLEMEK İMKANSIZ

İstanbul'da büyük bir deprem olma ihtimali bir gerçek. Bu gerçeği göz ardı etmek mümkün asla değil. Ancak depremin ne zaman olacağını ve kaç şiddetinde olacağını kesin olarak tahmin etmek imkansız.

Prof. Tolga Bekler'den deprem gerçeği! 'En büyük tehlikemiz' dedi ve açıkladı!

Geri Dön