03 / 05 / 2024

Ahmet Selman Sağır

Ahmet Selman Sağır

N1ata Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İmren Aydın, Ahmet Selman Sağır tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Mayıs'ta kuruldu.

Novus Turizm Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Novus Turizm Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Serdar Körükcü tarafından kuruldu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de! 

Kahramanmaraş Pazarcık Belediyesi, Kahramanmaraş ili, Pazarcık ilçesi, Menderes, 15 Temmuz, Evri Taşbiçme ve Bağdın-ı Sağır mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü 3 ve 10 yıllık süreyle kiraya veriyor. Peki kiralama bedelleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Mapaş Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mapaş Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sağır tarafından kuruldu.

Yapsan Madencilik İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Yapsan Madencilik İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sağır tarafından kuruldu.

Arbol Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Arbol Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selman Ulukan tarafından kuruldu.

Gödence Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gödence Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldırım, Taner Kazanoğlu ve Yüksel Akçam ortaklığında kuruldu.

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Hülya Sağır ve Alper Muammer ortaklığında kuruldu.

İstanbul Ayasofya Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Ayasofya Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Sağır tarafından kuruldu.

Hdfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Sağır tarafından kuruldu.

Dolarda şok eden tahmin az önce geldi! Hemen buraya bakın! Tehlike çanları sağır etti!

Analistler dolar konusunda dikkate değer uyarılar yayınladılar. Önümüzdeki günlerde açıklanacak verilerde doların nasıl şekilleneceğine dair dikkat çekici yorumlar yapıldı.

Dekors Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekors Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sağır, Ercan Sağır, Erdoğan Sağır ve Ercüment Sağır otaklığında kuruldu.

Ahmet Selman Sağır Haberi

Ahmet Selman Sağır


N1ata Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İmren Aydın, Ahmet Selman Sağır tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu. 


N1ata Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat yapımı, mesken, konut, toplu konut, işyeri, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı, alımı, satımı, projelendirilmesi, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetlerini yapmak ve yaptırmak. Her türlü çelik konstrüksiyon, çatı ve çelik işleri yapmak. Her türlü inşaat, nalburiye ve hırdavat, temizlik malzemeleri, boya malzemeleri, alım, satım, ithalat ve ihracatını yapmak. Şirket maksat ve mevzuunun tahakkuku için bilcümle menkul ve...