25 / 05 / 2024

Ahmet Tiryakioğlu kimdir

Ahmet Tiryakioğlu kimdir

Gaziantep Emtia Merkezi'nin imar planları Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından onaylanırken, Emtia Merkezi'nin 2016 yılı içerisinde temellerinin atılması hedefleniyor.

Ahmet Ashaboğlu kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ashaboğlu kimdir? Ahmet Ashaboğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ashaboğlu'nun biyografisi...

Ahmet Tiryakioğlu, Gaziantep'te 3 yeni projeyi hayata geçirecek!

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, tarım ve hayvancılığın kentteki standartlarını geliştirmek için Et Borsası, Hububat Emtia Merkezi ve Antepfıstığı Lisanslı Depoculuk gibi 3 önemli projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

Ahmet Erkurtoğlu kimdir?

Mimar Ahmet Erkurtoğlu kimdir? Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ahmet Erkurtoğlu..

Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu kimdir?

Prof. Dr. Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu kimdir? Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Ahmet Sakızoğlu kimdir?

Ferrarili Müteahhit olarak da bilinen Emlak ve turizm şirketi Sakızoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakızoğlu kimdir? Ahmet Sakızoğlu hangi işlerde görev aldı?

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Mevlüt Çavuşoğlu kimdir?

Kabinede yapılan bakan değişikliklerine göre, Yeni Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu oldu. Peki, Mevlüt Çavuşoğlu kimdir? Yeni Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Şebnem Hasdedeoğlu kimdir?

EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu kimdir? Şebnem Hasdedeoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu'nun biyografisi..

Ahmet Kurutluoğlu kimdir?

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Grubun Baş Hukuk Müşaviri olarak görevlerini sürdüren Ahmet Kurutluoğlu kimdir? Ahmet Kurutluoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Kurutluoğlu..

Ahmet Yalçın kimdir?

2005 yılında MAY Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’ de kurucu ortak olan Ahmet Yalçın kimdir? MAY Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalçın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ahmet Erkurtoğlu: Dönüşüm başladı konutlar küçüldü!

AE Mimarlık Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, kentsel dönüşüm yapılırken, yaşam alanlarının giderek küçüldüğünü belirtti. "Kentsel dönüşüm kavramı üzerinde hâlâ tam bir uzlaşma sağlanabilmiş değil" dedi.

Ahmet Ertürk kimdir?

Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Ertürk kimdir? Ahmet Ertürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Ertürk ne zamandan beri genel müdür olarak görev alıyor?

Dursun Balcıoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde değişiklikler yapıldı. Ancak, Dursun Balcıoğlu Raylı Sistem Daire Başkanı olarak görevinde kaldı. Peki Dursun Balcıoğlu kimdir? Dursun Balcıoğlu ne zamandan beri raylı sistem daire başkanı?

Ahmet Tiryakioğlu kimdir Haberi

Ahmet Tiryakioğlu kimdir

Gaziantep Ticaret Borsası'nın (GTB) yeni yerleşkesinin yanı sıra, yeni buğday arasası ve lisanslı depoların da içerisinde yer alacağı, Gaziantep Emtia Merkezi'nin, 1/5000'lik ve 1/1000'lik imar planları Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından onaylandı. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesine yakınlığı ve bölge illere sağladığı ulaşım kolaylığı nedeniyle Gaziantep-Yavuzeli karayolu üzerinde inşa edilmesi planlanan Emtia Merkezi'nin, Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla 2016 yılı içerisinde temellerinin atılması hedefleniyor. Hububat ve bakliyat alımsatımının yapıldığı GATEM bölgesinde kurulu bulunan buğday arasasınm yeni yerine taşınması için fizibilite çalışmalarının tamamlandığını açıklayan GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, "Tarımda sanayinin başkenti olan şehrimiz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin'in değerli destek ve katkılarıyla, Türkiye ve Ortadoğu'nun tarım ticaretine yön veren önemli bir cazibe merkezi haline dönüşecek" dedi. Tüketim toplumu haline...