29 / 04 / 2024

Ahmet Turan Arslan

Ahmet Turan Arslan

Axa İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet Turan Arslan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Kanyon'da kuruldu.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Kötü haberi bu sözlerle verdi: Damacana su 100 lirayı bulabilir

İstanbul Gazoz Su Şerbet Boza Turşu ve Sirke İmal Edenler ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Turan Akkaya, damacana su fiyatlarının 100 TL'ye çıkabileceğini söyledi. İşte detaylar...

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Ağar, Muhammet Fatih Han ve Oğuz Keleş ortaklığında kuruldu.

Kontext Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kontext Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Karakoç tarafından kuruldu.

Lrd Life Research Development Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lrd Life Research Development Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Aylanç, Hasan Sarı, Ahmet Aykut Çalkut, Ahmet Turan Yener, Atilla Çalkut ve İbrahim Ağırdil ortaklığında kuruldu.

Yapısera İnşaat Taahhüt ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapısera İnşaat Taahhüt ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan tarafından kuruldu. 

Progress Proje Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Progress Proje Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Türksever ve Alptuğ Zoroğlu tarafından kuruldu.

Axa Grup Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Axa Grup Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Arslan tarafından kuruldu.

Ahsel Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ahsel Yapı Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Beyazyol ve Ahmet Turan Keklik ortaklığında kuruldu. 

Varlık Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Varlık Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 390 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Atı Balcı tarafından kuruldu.

Ahmet Arslan'dan Atatürk Havalimanı açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Atatürk Havalimanı'yla ilgili açıklamalar yaptı.

Ahmet Arslan: 81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz!

Kars-Digor-Iğdır karayolundaki çalışmaları inceleyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz, 81 ilde ulaştırma projelerini birbirini tamamlayacak şekilde yapıyoruz." dedi.

Ahmet Arslan yarın AA Editör Masası'na konuk olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, yarın saat 10:00'da AA Editör Masası'na konuk olacak...

Ahmet Turan Arslan Haberi

Ahmet Turan Arslan

Axa İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet Turan Arslan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Axa İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Şirket aşağıda belirtilenler dâhil olmak üzere ancak bunlarla sınırlı kalmaksızın, kanunen yasak olmayan ve kanunun el verdiği ölçüde her türlü işi yapabilir ve her türlü faaliyette bulunabilir. Şirketin sınai, ticari, iktisadi ve mali maksadı ile konusunu oluşturan işlerin tür ve kapsamları başlıca şunlardır: Genel olarak; Gayrimenkul başta olmak üzere farklı sektörlerde mesleki faaliyetleri, geliştirmek Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü gayrimenkul alım satım, kiralama ve gayrimenkul projeleri geliştirme faaliyetlerinde bulunmak. Yurtiçinde ve yurtdışında yapılan binaları işletmek ve kiraya vermek kaydıyla yurtiçinde ve yurtdışında her türlü inşaat, taahhüt, mühendislik işleri, bunların onarım, restorasyon, dekorasyonu,...