04 / 05 / 2024

ahmet ümit tarlabaşı

ahmet ümit tarlabaşı

Radikal Gazetesi muhabirlerinden Elif İnce'nin haberine göre; Yazar Ahmet Ümit, basında yer alan “ Beyoğlu ’nun En Güzel Abisi romanı Tarlabaşı 360 projesi reklamlarında kullanılacak” haberine tepki gösterdi...

Ahmet Ümit'in merakla beklenen yeni kitabı

Türkiye'de polisiye edebiyat denilince akla ilk gelen isimlerden olan usta yazar Ahmet Ümit'in yeni kitabı Bir Aşk Masalı satışa çıktı. Peki masal türünde çıkan Bir Aşk Masalı'nın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Ahmet Ümit'in kitapları ne kadar? 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin önde gelen yazarlarından Ahmet Ümit'in kitapları kaç TL? İşte detaylar..

Bolu'nun yaylalarında kaçak yapılar yıkılıyor!

Bolu Valisi Ahmet Ümit'in talimatıyla geçen günlerde yaylalarda yeniden başlayan yıkım işlemlerinden sonra yayla sakinleri Bolu Valiliği binası önüne gelip yıkım kararına tepki gösterdi.

Bolu'da yangında 2 çocuklarını kaybeden aileye ev yardımı yapılacak!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki yangına ilişkin olarak "Ailenin tamamen yanmış olan evinin yerine modern bir ev yaptırmayı planlıyoruz" dedi.

Bolu Mengen'de evlerde hasar tespit çalışmaları başladı!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Mengen'de yaşanan su baskını ve dolu yağışından sonra yapılan hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi.  Ümit, Mengen'de birkaç evin hasar gördüğünü, gerekli incelemelerin yapıldığını belirtti...

Vasip Şahin Tarlabaşı 360 projesi hakkında bilgi aldı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Emek Sineması’nın restorasyonu ile Tarlabaşı 360 yenileme projesinin çalışmalarında incelemelerde bulundu. Vali Şahin'e yaptığı incelemelerde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan eşlik etti.

Tarlabaşı 360 projesi İstanbul'a yeni bir vizyon kazandıracak!

İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar ve beraberindeki işadamları, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Demircan ziyaret sonrası Çağlar ve işadamlarına Tarlabaşı 360 Projesi'ni yerinde anlattı.

Tarlabaşı 360'ta binaların altına otopark yapılacak!

20 bin metrekarelik alanda yapılan Tarlabaşı 360 projesi hakkında bilgi veren Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan projede binaların altına 5-6 katlı otopark planlandı diye konuştu

Körfez yatırımcılarından Tarlabaşı 360 projesine yoğun ilgi!

Toplantıda konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Körfez ülkelerindeki yatırımcıların İstanbul'da özellikle Taksim bölgesine olan yoğun ilgisi sebebiyle ' Tarlabaşı360 projesinin ayrıcalıklı olduğunu kaydetti.

Tarlabaşı360 projesi Arap yatırımcılara tanıtıldı!

Türk Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu’nda, Tarlabaşı360 Arap yatırımcılara ‘örnek proje’ olarak tanıtıldı.Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan açılış konuşmasında, Beyoğlu’nun geçmişten gelen çok kültürlü yapısından bahsetti.

Ahmet Ümit Danışman: Elektrikte otomatik fiyatlamaya dönülsün!

Akenerji Genel Müdürü Ahmet Ümit Danışman, enerji oyuncularının en büyük riskinin kur hareketleri olduğunu söyledi. Firmanın, Erzincan Kemah’taki inşaatı süren HES dışında sıfırdan yeni bir proje hazırlığı yok.

Tarlabaşı kentsel dönüşüm ne durumda?

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Tarlabaşı'ndaki kentsel yenilemenin sürdüğünü belirterek, " Projenin Danıştay kararıyla durdurulduğu haberleri gerçeği yansıtmıyor " dedi.

Tarlabaşı'nda kentsel dönüşüm devam ediyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Tarlabaşı Kentsel Yenileme Projesi’nin Danıştay kararıyla durdurulduğu yönünde medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, projenin tüm hızıyla sürdüğünü açıkladı.

ahmet ümit tarlabaşı Haberi

ahmet ümit tarlabaşı

Ahmet Ümit, romanı 'Beyoğlu'nun En Güzel Abisi'nin Tarlabaşı dönüşüm projesi reklamlarında kullanılacağı haberlerini yalanladı: "Benden tümüyle habersiz yapılmış bir iş, arayıp sorsalar da asla kabul etmezdim. Hukuki yollara başvuracağım."


Yazar Ahmet Ümit, basında yer alan “ Beyoğlu ’nun En Güzel Abisi romanı Tarlabaşı projesi reklamlarında kullanılacak” haberine tepki gösterdi. 

Habertürk gazetesinin 16 Kasım tarihli haberine göre Çalık Gayrimenkul, Tarlabaşı’ndaki kentsel dönüşüm projesinin reklam yüzü olarak Fransız aktör Jean Reno ile anlaştı. Habere göre Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin, “lansmanda romana da atıfta bulunacaklarını ve Jean Reno’yu yerleşimin ‘en güzel abisi’ olarak tanıtacaklarını” söyledi. 


Radikal’e konuşan Ahmet Ümit, romanının proje reklamlarında kullanılacağı haberini ilk kez duyduğunu belirterek, “Benden tümüyle habersiz yapılmış bir iş, fikir haklarımı çalıyorlar. Kimse beni ne aradı ne...