04 / 05 / 2024

Ahmet Vechi Yüksek

Ahmet Vechi Yüksek

‘2023 Vizyonu ve Hedefleri Doğrultusunda Sürdürülebilir Kentsel Yenileme’ temalı 3. Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nde konuşmacı olarak katılan Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Yüksek, Adıyaman’da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bir sunum yaptı.

Ahmet Cüneyt Yavuz yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? İş hayatına ne zaman başladı?

Arzum Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ahmet Cüneyt Yavuz hangi üniversitede okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Ahmet Cüneyt Yavuz ile ilgili merak edilen her şey...

Ahmet Karaca nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Yüksek lisansını yurt dışında mı yaptı?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İşe Alım ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Türk iş insanı Ahmet Karaca kimdir? Ahmet Karaca hangi okuldan mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? İşte Türk iş insanı Ahmet Karaca ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan vefat etti!

Milli basketbolcu, D.G.S.A. Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan hayatını kaybetti.

İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Bülent Ataker vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Bülent Ataker hayatını kaybetti. 

Konutta 13 yılın en yüksek günlük satış rakamlarına ulaşıldı!

Emlak uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, konut satışlarını değerlendirdi. "Konut satışlarında güçlü seyir sürüyor" diyen Büyükduman, “Kurban bayramı hariç tutulduğunda aslında son 12-13 yılın en yüksek günlük satışını gördük” ifadelerini kullandı.

İnşaat Yüksek Müdendisi Ahmet Kaçmaz vefat etti!

İnşaat Yüksek Müdendisi Ahmet Kaçmaz vefat etti. İTÜ sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınladı.

Yüksek Mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp son yolculuğuna uğurlandı! 

Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden  Yüksek Mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp'in cenazesi, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde toprağa verildi.

Yüksek mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp vefat etti!

Yüksek mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. 

Koronavirüsle ofis ve konutlarda yüksek kulelere talep azalacak mı?

Koronavirüs yaşam pratiklerimizde ve gündelik hayatımızda birçok değişime sebep oldu. İç mimar Ahmet Güneş, koronavirüsün mimari tasarımları nasıl etkileyeceğini anlattı. Güneş, konutlarda balkonun önemli bir kriter olacağını ve ofis ve konutlarda yüksek kulelerin tercih edilmeyeceğini söyledi.

İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Göncer Ayalp vefat etti!

Türkiye'ye sayısız eser kazandıran İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Göncer Ayalp vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Yüksek Mimar Ahmet Erdem Talu vefat etti!

Yüksek Mimar Ahmet Erdem Talu vefat etti. Talu'nun ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Hattı iki yılda tamamlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara-İzmir yüksek hızlı demiryolu hattının iki yıl içinde tamamlanacağını söyledi.

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı'nda ilk ray serimi yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının tamamlanmasıyla Ankara'dan Yozgat'a bir saat, Yozgat'tan Sivas'a bir saat olmak üzere Sivas-Yozgat-Ankara arası seyahat süresinin iki saate ineceğini söyledi.

Ahmet Vechi Yüksek Haberi

Ahmet Vechi Yüksek

İstanbul’da düzenlenen ‘3. Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ne konuşmacı olarak katılan Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Vechi Yüksek, Adıyaman’da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bir sunum yaptı. Piri Reis Harita Gayrimenkul ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Derneği tarafından İstanbul Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen zirveye Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte çok sayıda ilin belediye başkanı, yerel yönetim temsilcileri, inşaat ve finans sektörü temsilcileri, kamu ve özel sektör temsilcileri ve akademisyenler katıldı.


‘2023 Vizyonu ve Hedefleri Doğrultusunda Sürdürülebilir Kentsel Yenileme’ temasıyla düzenlenen zirvede yaptığı sunumda Adıyaman’da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler veren Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Yüksek, “İlimiz, tek merkezli olması nedeniyle gelişirken ihtiyaçlara cevap veremez hale gelmiştir.Merkezin sıkışık olması, fiziksel özelliklerinin uygun olmaması ve imar planının ihtiyaçlara cevap...