08 / 05 / 2024

Ahmet Yalman ve Aylin Okday Yalman evi

Ahmet Yalman ve Aylin Okday Yalman evi

Bir süredir İspanya'nın Barcelona kentinde yaşayan Sadrazam Ahmet Tevfik Paşa'nın torunu Aylin Okday Yalman ile eşi Ahmet Yalman İstanbul'a dönüş yaparak Vaniköy'deki yalılarına yerleşti. 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve Naci Görür'den deprem açıklaması! 2024 depremsiz geçmeyecek!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve Naci Görür, bugün Kuşadası Körfezi’nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Veradeniz Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Veradeniz Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 13 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özokur ve Murat Karababa ortaklığında kuruldu.

Ahmet Mol Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmet Mol Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mol ve Kadirhan Mol ortaklığında kuruldu.

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Ferah Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferah Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Çopur, Galip Ahmet Alpat ve Haki Dalkılıç ortaklığında kuruldu.

Prowest Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prowest Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL  sermaye bedeli ile Ahmet Dallı ve Enes Ergin ortaklığında kuruldu.

Cansu Plus Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cansu Plus Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cansu ve Muhammet Emin Cansu ortaklığında kuruldu.

Art Hub Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Art Hub Proje İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir ve Osman Can ortaklığında kuruldu.

Royar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Uyar ve Roman Bılalov ortaklığında kuruldu.

Globality Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Globality Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sefer ve Meseret Tsehay Gessesse ortaklığında kuruldu.

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Bingöl, Ragy Eldesouky Sherıf Eldeouky, Ahmet Ural ve Esat Baycan Çelik ortaklığında kuruldu.

Mea Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mea Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yavuz ve Murat Akıllı ortaklığında kuruldu.

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yum ve Şevkat Bilal Irmak ortaklığında kuruldu.

Ahmet Yalman ve Aylin Okday Yalman evi Haberi

Ahmet Yalman ve Aylin Okday Yalman evi

Sadrazam Ahmet Tevfik Paşa'nın torunu Aylin Okday Yalman ile eşi Ahmet Yalman Türkiye'ye kesin dönüş yaptı. Çift Vaniköy'deki villada yaşayan kiracılarını çıkartarak villalarına yerleşti. Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Bülent Cankurt bugünkü köşe yazısında Yalman ailesinin dönüşünü kaleme aldı. İşte Cankurt'un o yazısı...

Türkiye'de Covid-19 ile mücadelenin çok iyi yönetildiğini düşünüp ülkemize geri dönenlere son Sadrazam Ahmet Tevfik Paşa'nın torunu Aylin Okday Yalman ile eşi Ahmet Yalman da katıldı. Galatasaray Kulübü eski Başkanı Alp Yalman'ın yeğeni olan Ahmet Bey ile Aylin Hanım, 2013'te radikal bir karar almış; Vaniköy'deki yalılarını kiraya verip hayatlarına yeni heyecanlar katmak için İspanya'nın Barselona şehrine taşınmıştı.

Ancak Avrupa'da salgının en yoğun görüldüğü ülkelerden biri olan İspanya'da sürekli yüksek vaka ve can kayıplarının yaşanması üzerine Yalman çifti, çareyi...