09 / 05 / 2024

Ahmet Yapı Malzemeleri İnşaat iletişim

Ahmet Yapı Malzemeleri İnşaat iletişim

Ahmet Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet ahmetoğlu tarafından kuruldu.

Ahmet Aksoy Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Aksoy Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy tarafından kuruldu.

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi İçerenköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yesevi Delikaya ve Ebru Darman ortaklığında kuruldu. 

Synergie Brickworks İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Synergie Brickworks İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Akçakoca tarafından kuruldu.

Cansu Plus Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cansu Plus Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cansu ve Muhammet Emin Cansu ortaklığında kuruldu.

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

As Yılka Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

As Yılka Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ahmet Suphi Kabak tarafından kuruldu.

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Üstüngün tarafından kuruldu.

Dental Poliklinik Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dental Poliklinik Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Limited  Şirketi Bağcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hilmi  Aydın ve  Mehmet Selman Güler tarafından kuruldu.

Mrn Group İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrn Group İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  105 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Bayrambaş, Ahmet Hakan Bayrambaş tarafından kuruldu.

Detu İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detu İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 10 bin TL sermaye bedeli  ile  Ahmet Selim Çalışkan tarafından kuruldu.

Yapistanbul Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapistanbul Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arslan ve Sefa Akıncı ortaklığında kuruldu.

Ahmet Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet ahmetoğlu tarafından kuruldu.

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited kuruldu!

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ahmet Özçevik tarafından kuruldu.

Ahmet Yapı Malzemeleri İnşaat iletişim Haberi

Ahmet Yapı Malzemeleri İnşaat iletişim

Ahmet Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet ahmetoğlu tarafından kuruldu.

Ahmet Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine her türlü alçak ve yüksek gerilim elektrik malzemelerinin ithali, ihracı, yurtiçi ve yurtdışı pazarlaması ile bu malzeme ve cihazların toptan ve perakende alım ve satımını gerçekleştirmek. 2.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3.Yurt içinde ve yurt dışında...