02 / 05 / 2024

Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii nerede

Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii nerede

Bağcılar Belediyesi tarafından Yavuz Selim Mahallesi’nde inşa edilecek olan Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii’nin temeli ilçe sakinlerinin katıldığı coşkulu törenle atıldı.

Deprem uzmanı Ahmet Ercan deprem bakımından en güvenilir ili açıkladı!

Deprem uzmanı Ahmet Ercan deprem bakımından en güvenilir şehri açıkladı. İşte sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ercan'ın o açıklaması...

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ahmet    Gümüş tarafından kuruldu.

Gümüşbaret İnşaat ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüşbaret İnşaat ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Can Gümüşcüoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ümraniye Belediyesi'nden Gümüşhane'ye dev yatırım!

Ümraniye ve Gümüşhane Belediyesi dostluk ve kardeşlik bağlarının sosyal, kültürel ve ekonomik işbirlikleriyle güçlendirilmesi için “Kardeş Şehir” protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri Külliyesi ve Aşevinin temeli atıldı.

Bağcılar'da otoparklı camiler inşa ediliyor!

Bağcılar Belediyesi tarafından Yavuz Selim Mahallesi’nde inşa edilecek olan Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii’nin temeli ilçe sakinlerinin katıldığı coşkulu törenle atıldı. Camii inşaatı tamamlandığında aynı anda 2 bin kişi ibadetini yapabilecek...

Bağcılar Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii'nin temeli atıldı!

Bağcılar Belediyesi tarafından Yavuz Selim Mahallesi'nde inşa edilecek olan Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii'nin temeli ilçe sakinlerinin katıldığı törenle atıldı. Camii inşaatı tamamlandığında aynı anda 2 bin kişi ibadetini yapabilecek.

Bağcılar'a otoparklı cami inşa ediliyor!

Bağcılar Belediyesi tarafından Yavuz Selim Mahallesi’nde inşa edilecek olan Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii’nin temeli ilçe sakinlerinin katıldığı coşkulu törenle atıldı.

Ahmet Ziyaüddin Yurt binasının inşaatı tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Gümüşhane ili Eski Bağlar Mahallesinde yapılan öğrenci yurdunun yapımı tamamlanarak Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim edildi.

Taç İzmir Otel projesi Uluslararası Tasarım Yarışması'nda Gümüş Ödül'ü aldı!

Ahmet Vefik Alp’in Taç İzmir 7 Yıldız Otel Projesi 2013 ‘Uluslararası Tasarım Yarışmasında’ ‘Gümüş Ödül’ü aldı. Ancak Projenin Imar Planı Konak İlçe Belediyesince Onaylanırken, Büyükşehir Tarafından Geri Çevrildi.

Gümüşova Belediyesi eğitime önemli desteklerde bulundu!

Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu görev süresi boyunca eğitime önemli katkılar yaptı. Bostancıoğlu “Belediye başkanlığı makamını devraldığımız günden itibaren en büyük yatırımı süreklilik içerisinde eğitim hizmetlerine yaptık." dedi...

Evviva Gümüş City satılık daire!

1.240 adet konuttan oluşan Evviva Gümüş City projesi İstanbul Esenyurt bölgesinde yükseliyor. Evviva Gümüş City Bulut İnşaat imzasını taşıyor. Proje teslim tarihi 2014 Mayıs ayı olarak belirtiliyor...

Bulut İnşaat Evviva Gümüş City iletişim!

Bulut İnşaat Evviva Gümüş City iletişim için haberimizin içerisinde yer alan satış ofisi telefon numarası ve adres bilgisinden faydalanabilirsiniz...

Evviva Gümüş City Esenyurt fiyat!

Daire satışlarının devam ettiği Evviva Gümüş City Esenyurt fiyat bilgisine göre minimum fiyat 110 bin 500 lira...

Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii nerede Haberi

Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii nerede

Camii inşaatı tamamlandığında aynı anda 2 bin kişi ibadetini yapabilecek. Camii, 2443 metrekarelik otopark ile yaklaşık 1600 metrekarelik yeşil alanı da bünyesinde barındıracak. Bu arada komplekste halkın faydalanacağı Aile Sağlığı Merkezi de hizmet verecek. 


Bağcılar, yeni bir camiye daha kavuşuyor. Yavuz Selim Mahallesi’nde inşa edilecek olan Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii’nin temeli ilçe sakinlerinin katıldığı coşkulu törenle atıldı. 

Tören Zeynel Kaya’nın Kur’an tilavetiyle başladı. Ardından bir konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşcu, bu ülkede ezanlar susmasın, minareler yükselsin, çocuklar en mükemmel eğitimi alsın şiarıyla hizmet sunduklarını ifade etti. Toplumsal refahın arttırılması amacıyla son 12 yılda önemli hizmetlerin hayata geçirildiğini de vurgulayan Babuşcu, “Sizin desteğiniz olmadan bu hizmetlerin sunulması mümkün olmaz. Millet olarak hep birlikte kenetlenmeliyiz.“ diye konuştu. 


“OTOPARKLI VE YEŞİL ALANLI...