02 / 05 / 2024

Ahmet Zorlu gayrimenkul sektörü

Ahmet Zorlu gayrimenkul sektörü

ZORLU Holding Başkanı Ahmet Zorlu, ‘son yıllarda gayrimenkule, sanayiden daha çok yatırım yaptığına’ dair algının yanlış olduğunu söyledi ve “Onun iki mislini sanayiye yatırdık." dedi.

Ahmet Mol Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmet Mol Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mol ve Kadirhan Mol ortaklığında kuruldu.

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

Alışveriş merkezlerinde kira tahsilatı takvimi yeniden düzenlendi!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Didem Aydın, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan alışveriş merkezlerinin durumunu değerlendirdi...

Zorlu Center'den çatısı çöken kafe hakkında açıklama!

Zorlu Center'de bugün saat 15:30'da meydan katında yer alan bir kafeteryanın çatısının çökmesi sonucu 6 kişi yaralandı. Zorlu Gayrimenkul Yönetimi de konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama;

Ahmet Ahlatçı: Gayrimenkul varlığında en az yüzde 60 kira geliri almak lazım!

Ahlatçı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatçı ile hem piyasalar hemde ekonomik kriz üzerine konuştu. Ahlatçı, "Gayrimenkul varlığından en az yüzde 60 kira geliri almak lazım" dedi. 

Ahmet Şimşek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmet Şimşek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şimşek tarafından kuruldu. 

Ahmet Ağaoğlu: Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçim bildirgesi yayımlamadıklarını belirterek, "HES projesini aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Bir rüzgar enerji projesi mevcut. Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var" dedi.

Ahmet Bey Dekorasyon Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Bey Dekorasyon Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Bahbouh ve Ibraheem Bahboh ortaklığında kuruldu. 

Soner Akpınar Tahincioğlu'ndan ayrıldı!

Daha önce SOYAK, Zorlu Gayrimenkul ve Eroğlu gibi piyasanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinde görev yapan konut piyasasının eski yöneticilerinden Soner Akpınar, Tahincioğlu Gayrimenkul'den ayrıldı.

Zorlu Center, İran ve Slovenya'da danışmanlık yapacak!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Aydın, "Pek çok yatırımcı, Zorlu Center'dan danışmanlık almak için Zorlu Center'ın kapısını çalıyor" dedi. Zorlu, ilk etapta İran ve Slovenya’da birer AVM’ye danışmanlık yapacak.

Mahir Kamacı ve Ahmet Akdağ İhlas Gayrimenkul'den ayrıldı!

Mahir Kamacı, İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği/Üyeliği, Genel Müdürlük ve murahhas azalığından, Ahmet Akdağ da yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldı.

Zorlu Holding, Ege'de gayrimenkul yatırımı yapacak!

Gayrimenkul yatırımlarını sürdürmeyi planlayan Zorlu Holding bu çerçevede Ege Bölgesi'nde gayrimenkul yatırımı yapmayı amaçlıyor.

Zorlu Gayrimenkul’den doğaya duyarlı iki proje!

ZORLU Grubu tarafından 2006 yılında kurulan Zorlu Gayrimenkul, hedefini “bir asır sonra bile dünya çapında konuşulacak projelere imza atmak ve Türkiye’nin sosyal, kültürel ve ekonomik cazibe merkezlerini yaratmak’’ olarak belirledi.

Ahmet Zorlu gayrimenkul sektörü Haberi

Ahmet Zorlu gayrimenkul sektörü

ZORLU Holding Başkanı Ahmet Zorlu, ‘son yıllarda gayrimenkule, sanayiden daha çok yatırım yaptığına’ dair algının yanlış olduğunu söyledi ve “Onun iki mislini sanayiye yatırdık. Tekstil ve elektronikte 26 bin kişilik istihdamımız, 2.5 milyar dolarlık ihracatımız var. Yeni yatırımlara da başlıyoruz” dedi.


TÜRKİYE’nin en büyük sanayi gruplarından Zorlu Holding’in yönetim kurulu başkanı duayen sanayici Ahmet Zorlu, Denizbank’ı sattığından beri, sanayiden çok gayrimenkule yatırım yaptığına dair bir algı olduğunu belirterek, “Denizbank’ın satışından bize net 2.4 milyar dolar gelmişti. Bundan gayrimenkule yatırdığımızın iki mislini sanayiye yatırdık. Biz sanayinin içine doğduk, sanayisiz nefes alamam” dedi. Şu anda sadece tekstil ve elektronikte (sanayide) toplam 26 bin kişilik istihdama ulaştıklarını belirten Ahmet Zorlu, “Sanayi ihracatımız 2.5 milyar doları buluyor. Yeni ve büyük sanayi yatırımlarına da hazırız”...