02 / 05 / 2024

Ahmet Zorlu Sanayi yatırımları

Ahmet Zorlu Sanayi yatırımları

ZORLU Holding Başkanı Ahmet Zorlu, ‘son yıllarda gayrimenkule, sanayiden daha çok yatırım yaptığına’ dair algının yanlış olduğunu söyledi ve “Onun iki mislini sanayiye yatırdık." dedi.

Ahmet Aksoy Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Aksoy Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy tarafından kuruldu.

Ahmet Mol Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmet Mol Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mol ve Kadirhan Mol ortaklığında kuruldu.

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

İkizler Ahmet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Ahmet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından kuruldu.

Ahmet Kaan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ahmet Kaan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ahmet Kaan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Ahmet Atalay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Atalay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Ahmet Atalay tarafından kuruldu.

Ahmet Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet ahmetoğlu tarafından kuruldu.

Zorlu Bulut Yapı Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zorlu Bulut Yapı Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülhamit Zorlu ve Alparslan Bulut tarafından kuruldu.

Zorlu Aktaş Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Zorlu Aktaş Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Zorlu ve Musa Orhan Cinoğlu ortaklığında kuruldu.

Ahmet Şimşek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmet Şimşek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şimşek tarafından kuruldu. 

Zorlu Lojistik İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Kimya Ve Reklam Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Zorlu Lojistik İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Kimya Ve Reklam Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Kurt tarafından kuruldu.

Ahmet Zorlu Sanayi yatırımları Haberi

Ahmet Zorlu Sanayi yatırımları

ZORLU Holding Başkanı Ahmet Zorlu, ‘son yıllarda gayrimenkule, sanayiden daha çok yatırım yaptığına’ dair algının yanlış olduğunu söyledi ve “Onun iki mislini sanayiye yatırdık. Tekstil ve elektronikte 26 bin kişilik istihdamımız, 2.5 milyar dolarlık ihracatımız var. Yeni yatırımlara da başlıyoruz” dedi.


TÜRKİYE’nin en büyük sanayi gruplarından Zorlu Holding’in yönetim kurulu başkanı duayen sanayici Ahmet Zorlu, Denizbank’ı sattığından beri, sanayiden çok gayrimenkule yatırım yaptığına dair bir algı olduğunu belirterek, “Denizbank’ın satışından bize net 2.4 milyar dolar gelmişti. Bundan gayrimenkule yatırdığımızın iki mislini sanayiye yatırdık. Biz sanayinin içine doğduk, sanayisiz nefes alamam” dedi. Şu anda sadece tekstil ve elektronikte (sanayide) toplam 26 bin kişilik istihdama ulaştıklarını belirten Ahmet Zorlu, “Sanayi ihracatımız 2.5 milyar doları buluyor. Yeni ve büyük sanayi yatırımlarına da hazırız”...