30 / 04 / 2024

ahmet zorlu ve kızı

ahmet zorlu ve kızı

Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu'nun kızı Şule Zorlu, babasının muhalefetine rağmen kalbinin sesini dinleyip Ekim 2009'da işadamı Serdar Cümbüş ile evlenmişti. Şule Zorlu ikinci bebeğinin doğumu için New York'a gitti...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve Naci Görür'den deprem açıklaması! 2024 depremsiz geçmeyecek!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve Naci Görür, bugün Kuşadası Körfezi’nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Zorlu Holding'ten yeni inşaat şirketi! Tam 324 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu yeni şirket kurdu. Marma Konut İnşaat A.Ş., Beşiktaş'ta kuruldu. 

Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 323 milyon 973 bin 759,70 TL sermaye bedeli ile Olgun Zorlu ve Ahmet Nazif Zorlu ortaklığında kuruldu.

Ahmet Mol Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmet Mol Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mol ve Kadirhan Mol ortaklığında kuruldu.

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Ferah Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferah Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Çopur, Galip Ahmet Alpat ve Haki Dalkılıç ortaklığında kuruldu.

Globality Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Globality Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sefer ve Meseret Tsehay Gessesse ortaklığında kuruldu.

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Bingöl, Ragy Eldesouky Sherıf Eldeouky, Ahmet Ural ve Esat Baycan Çelik ortaklığında kuruldu.

Mea Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mea Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yavuz ve Murat Akıllı ortaklığında kuruldu.

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim büyüyor! Kalıcı çözümler şart!

Türkiye'de ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Konuyla ilgili Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Ayar ve Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, bu sorunların giderilmesi için kalıcı çözümlerin gerektiğini belirtti. 

Afs İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afs İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 45 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasin Keleş, Fatma Aksoy Biber, Hasan Keleş, Safiye Aksoy Zorlu ve Talha Keleş ortaklığında kuruldu.

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!!

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaman ve Nadir Mandal ortaklığında kuruldu.

Saldem İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saldem İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Demirci ve Mehmet Salih Salman ortaklığında kuruldu.

ahmet zorlu ve kızı Haberi

ahmet zorlu ve kızı

Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu'nun kızı Şule Zorlu, babasının muhalefetine rağmen kalbinin sesini dinleyip Ekim 2009'da işadamı Serdar Cümbüş ile evlenmişti.

Hatta bu yüzden baba-kız iki yıl küs kalmış, Şule Hanım'ın babasına bir torun vermesiyle barışmışlardı. Şule Hanım, babasıyla arasını düzelten oğlu Ali'yi 19 Ekim 2010'da New York'ta dünyaya getirmişti. 


İKİNCİ TORUN BUZLARI ERİTMİŞ 

Şule Hanım'ın ikinci bebeğine hamile kaldığını ilk bu köşede okumuştunuz; şimdi de nerede doğum yapacağını söyleyeyim. Şule Hanım, ikinci çocuğunu da Amerika'da dünyaya getirecek.

Hamileliğinde yedinci ayında olan Şule Hanım, daha fazla ağırlaşmadan ve uçuş yasağı gelmeden cuma günü New York'a gitti.

New York yolculuğunda, eşi Serdar Cümbüş de, Şule Hanım'a eşlik etmiş.

Bu arada, ilk torun sevinciyle kızıyla barışan Ahmet Nazif Zorlu, daha ikinci torun doğmadan damadı Serdar Cümbüş...